Sloturile pot avea RTP-uri ridicate, care vă pot oferi mai multe recompense în timp ce vă bucurați de joc. Tot ce trebuie să faceți atunci când vreți să jucați sloturi este să intrați pe site-ul Maxbet România, să alegeți slotul preferat, să plasați pariurile și să așteptați să apară combinațiile câștigătoare

Aceste jocuri conțin simboluri care reprezintă premii substanțiale pe care nu ați dori să le pierdeți.

RTP-ul (Return to Player) este un termen folosit de cazinouri și se referă la recompensa pe care o primiți în urma parierii pe un anumit slot. Aceasta fiind o estimare medie, fluctuează în timp ce jucați. RTP-ul nu indică însă cât de des puteți câștiga.

Aici intră în joc frecvența Hit a unui slot. Aceasta se referă la cât de des se va opri jocul la o combinație câștigătoare. În cazul sloturile, jocurile cu frecvență mai mare pot oferi mai des câștiguri, dar numai în cantități mai mici. Cele cu frecvențe mai mici vor plăti mai puțin, dar sumele sunt mai mari.Termeni de reținut:

Frecvența Hit se referă la cât de des va apărea o combinație câștigătoare pe role.

RTP se referă la procentul returnat jucătorului în timp.

Iată 5 sloturi care au unele dintre cele mai mari RTP-uri:Ugga Bugga

Ugga Bugga a fost dezvoltat de Playtech și vă va duce în mijlocul unei jungle exotice odată ce cele 3 role de joc se vor deschide. S-ar putea să credeți că este similar cu unele sloturi clasice, dar este diferit.

Acest slot oferă 10 modalități de realizare a unor combinații diferite, RTP-ul fiind de 99,07%. Folosește imagini cu idoli, simboluri cu premii generoase. De asemenea, are simboluri Wild care vă pot oferi recompense de 1.000x miza dvs. de fiecare dată când apar 3 simboluri la o singură rotire într-unul din modurile în care se pot forma combinațiile.

Mega Joker

Mega Joker are un RTP de 99% și este unul dintre noile sloturi la modă. Acest slot a fost dezvoltat de NetEnt. Are o grilă de 5×4 sloturi care este plină de simboluri tradiționale. Simbolurile cu fructe constând din lămâi, cireșe, portocale și prune vă oferă până la 20.000 de monede de la prima rotire. Dacă îl veți juca, uitați-vă la struguri și pepeni care oferă 32.000 de monede.

Stoarceți tot sucul din căpșuni și pere pentru a primi 48.000 de monede la o singură rotire. Un alt simbol clasic este numărul 7 care vă oferă 80.000 de monede. Trebuie să realizați o combinație formată din Joker pentru a primi până la 400.000 de monede.

În total, premiile pe care le puteți primi jucând acest joc clasic de sloturi  pot ajunge la 3.200.000 de monede.

1429 Uncharted Seas

1429 Uncharted Seas are un RTP de 98,6% și este dezvoltat de Thunderkick. Acest slot are 5 role, cu 25 de moduri de câștig. Simbolurile și caracteristicile sunt nave vechi, desenate manual, sirene, soare, lună și stele. Căutați sirena iluzorie, care vă poate oferi o sumă de 50x miza dvs.

De asemenea, puteți primi 50 de rotiri gratuite. Există, de asemenea, simboluri Wild care vă vor ajuta să realizați combinații câștigătoare pentru a primi premii mai mari. Aveți ocazia să obțineți câștiguri mari prin rotirea rolelor generoase ale acestui slot.

Jokerizer

Jokerizer are un RTP de 98% și a fost dezvoltat de Yggdrasil. Are 5 role, cu 10 moduri de formare a combinațiilor câștigătoare.

Trebuie doar să apară 2 dintre jokeri pentru a obține câștigurile Mystery în modul Jokerizer. Rolele folosesc ca simboluri fructe și dau premii generoase. Diferitele fructe strălucesc, făcându-le mai ispititoare. Puteți primi recompense mari.

Good Girl, Bad Girl

Good Girl, Bad Girl a fost dezvoltat de BetSoft și dispune de grafică 3D. Acest joc de slot poate fi jucat în două moduri. Când jucați în modul „Good Girl”, veți obține câștiguri regulate, dar mai mici. Când  jucați în modul „Bad Girl”, veți câștiga mai puțin, dar valorile vor fi mai mari.

Îngerii, diavolii, pisicile și lunile sunt folosite ca simboluri plătitoare. Aceste simboluri vă pot oferi până la 1.000 de monede.

Acestea nu sunt singurele sloturi cu RTP-uri ridicate. Un slot cu un RTP ridicat nu vă va oferi întotdeauna recompense mari. Un exemplu în acest sens este Mega Moolah. Acest slot nu are cel mai mare RTP, dar este faimos întrucât a oferit jucătorilor săi  sume în valoare de milioane de euro.

Jocurile de sloturi au diferite frecvențe hit și RTP-uri cu recompense mari. Există o mulțime de sloturi pe care le puteți încerca. Nu ezitați să jucați. Mult succes!