Pentru a fi convins de calitatea și de statornicia unei case de-a lungul timpului ai nevoie de sfaturile unui specialist, în cazul acesta, un arhitect care se pricepe în a concepe proiecte pentru case până la cel mai mic detaliu.

Smart Home Concept este o societate ce vă pune la dispoziție servicii de arhitectură, urbanism, design interior, inginerie și consultanță tehnică în construcții. Fără un ochi format în ceea ce privește realizarea unor proiecte case Bucuresti, nu pot ieși niște rezultate pe măsură.

Smart Home Concept – un singur loc, mulți specialiști

Arhitecți cu multă experiență în domeniul construcțiilor, specialiști și verificatori orientați către analiza și compararea până în detaliu a chestiunilor tehnice. Cam acesta este formatul în care se prezintă echipa Smart Home Concept. O echipă de oameni competenți care își doresc proiecte bine implementate.

Proiectele de locuințe propuse de aceștia se bucură de o mare popularitate datorită combinării elementelor moderne de design, cu cele ale serviciilor tehnice ce țin de echiparea întregii case. Compartimentarea adecvată a spațiului într-un mod optim face din aceste proiecte o primă alegere pentru cineva interesat de o astfel de casă.Puteți consulta întregul catalog de case disponibil pe site-ul Smart Home Concept pentru a putea vedea modul în care sunt proiectate acestea și cum vor arăta la final, într-un mod virtual. 

Casă cu parter sau cu mansardă? Cum va arăta viitoarea dumneavoastră locuință

Dacă sunteți adeptul unui spațiu cât mai mare, o casă cu mansardă este ideală pentru dumneavoastră. Spațiul nu mai este limitat, mansarda putând fi utilizată ca loc pentru oaspeți sau pentru depozitare. Indiferent de cum alegeți să folosiți locul, acesta va fi mereu oportun pentru noi transformări.

Componența unei astfel de case va consta în două băi, patru dormitoare, bucătărie pentru dining, living, cameră tehnică, plus holuri încăpătoare ce vor facilita accesul atât la parter, cât și la mansardă. O casă de acest gen este ideală pentru familiile numeroase care își doresc un cămin stabil, pe o perioadă lungă de timp.Trebuie de menționat faptul că aceste case sunt proiectate pentru a rezista seismelor. Structurile de rezistență proiectate rezistă la un cutremur cu o magnitudine de peste 8 grade pe scara Richter. O casă care nu are stabilitatea necesară pentru a rezista unui astfel de cutremur nu se poate numi o casă sigură în care o familie poate locui.

Detalii suplimentare

Pe pagina celor de la Smart Home Concept, smarthomeconcept.ro sunt disponibile mai multe informații privind întregul proces de proiectare a caselor. La fiecare model de casă selectată veți putea vedea o imagine cu acea casă transpusă în format fizic. Detalii despre compartimentare, cât și dimensiunile orientatie le veți găsi tot acolo.

Puteți oricând să contactați echipa de la Smart Home Concept pentru întrebări suplimentare și nelămuriri de orice fel. Este important să investiți într-un proiect de casă solidă pentru a vă asigura pe urmă că locuiți într-un mediu sigur și rezistent. Costurile unui astfel de proiect diferă de la casă la casă, în funcție de anvergura proiectului.

Contact:

0721965884

office@smarthomeconcept.ro