În perioada 5 – 13 Noiembrie 2022, Business Education School propune un curs intensiv pentru a învăța toate noțiunile necesare de inițiere în antreprenoriat. 

La început, un antreprenor este nevoit să aibă cunoștințe în finanțarea unui start-up, mai ales atunci când dorește să aplice pentru Fonduri Europene pentru înființarea propriei afaceri.

Trebuie să știe fundamentele strategiei de business, să facă diferența între antreprenor și manager profesionist, să cunoască structura unui plan de afaceri și cum să își pună în aplicare ideile pentru dezvoltarea afacerii. 

La Cursul de Antreprenor veți învăța toate cunoștințele necesare pentru a vă iniția în antreprenoriat, dar și cum să aplicați practic pe firma sau ideea de la care ați plecat.Cele 2 weekenduri intensive vă vor oferi toate informațiile necesare pentru înființarea unui business, plecând de la stadiul de idee până la implementarea acesteia într-un business de success.

Cele 2 ședințe de Consultanță în Afaceri (one on one) vă vor oferi posibilitatea de a pune în practică toate cunoștințele acumulate, direct pe ideea voastră de afacere. Veți primi sfaturi cu privire la afacerea voastră, vi se vor răspunde la toate întrebările și vă vom ajuta să rezolvați toate problemele pe care le-ați întâmpinat până acum. 

CUI NE ADRESĂM?

 • Celor care își doresc să dobândească competențe și aptitudini pentru identificarea, lansarea și dezvoltarea unei afaceri
 • Celor care doresc să aplice pentru fonduri Europene pentru înființarea propriei firme
 • Celor care deja au o afacere și vor să dobândească toate cunoștințele necesare pentru a optimiza și dezvolta afacerea
 • Celor care vor să dezvolte comunicarea cu partenerii de afaceri și angajații
 • Celor care își doresc să dezvolte abilitatea de a pune în practică idei de afaceri
 • Tuturor celor care au o idee de business și doresc să o vadă materializată

BENEFICIILE CURSULUI

 • Cursul te învață cum să generezi și să validezi ideile pe care le poți transforma într-un business de succes
 • Cursul te va trece prin toate etapele planificării unui business, plecând de la stadiul de idee până la implementarea efectivă a acesteia
 • Cursul nu te învață numai principiile esențiale de a începe o afacere, ci îți pune la dispoziție expertiza și experiența formatorilor de top în business
 • Vei învăța cum să dezvolți o afacere și din punctul de vedere al antreprenorului, dar și din punctul de vedere al investitorului
 • Cursul te va duce de la începator absolut la posibilitatea de a planifica și de a începe cu succes o afacere

CE PRIMEȘTI?

Cursul Intensiv de Antreprenoriat este singurul curs din România care oferă posibilitatea de Consultanță în Afaceri la finalul cursului, punând la dispoziție 2 ședințe de consultant (one on one) pentru a primi sfaturi legate direct de propria afacere sau de ideea de afacere.

Folosește COD Reducere : TheMarkers și beneficiază de un discount de 600 ron la curs și un preț redus de 1400 ron (cu plata în 2 rate).

STRUCTURA ȘI DURATA

Structura: Sâmbătă și Duminică ( 5 h / zi ) – 2 weekend-uri consecutive.

Durata: 4 ședințe

Detalii despre agenda evenimentului, program și înscriere, aici.

Detaliile evenimentului

 

Cand

5 – 13 Noiembrie 2022

Unde

ONLINE pe platforma Zoom

Business Education School pune la dispozitie cursuri complexe, care nu se bazeaza doar pe forma teoretica ci si pe cea practica, pe discutii libere, pe proiecte de grup care sa pregateasca cursantii cu adevarat pentru viitorul lor. Vor invata ce inseamna lucrul in echipa, provocarile la care vor fi supusi in cariera lor, greutatile si depasirea lor, dar si cum sa atinga succesul si sa il pastreze.