Cursul ,,Motivatia non-financiara a angajatilor” se organizeaza la cerere pentru corporatii. Scopul acestuia este sa ofere participantilor cunostintele si instrumente necesare pentru determinarea, monitorizarea si cresterea nivelului de motivare a angajatilor prin solutii non-financiare, demers cu un impact vizibil in eficienta si productivitatea acestora.

Acest curs se adresează, atât celor care, dispunând de resurse financiare, sunt în căutarea unor soluții alternative și complementare de motivare a propriilor angajați, cât și companiilor care, nedispunând de resurse financiare, sunt nevoite să se axeze mai mult pe motivarea non-financiară.

Oamenii sunt cea mai importantă resursă a unei companii dar știm cu toții că nu este vorba doar despre numărul lor. Nivelul de motivare și engagement în rândul angajaților și ponderea acestora în total angajați este un indicator definitoriu pentru succesul și performanța oricărei organizații pentru că în realitate, doar cei motivați sunt cei care produc valoare adăugată și duc compania mai departe. În fapt, dacă ponderea angajaților motivați scade sub o anumită valoare, climatul de muncă și performanța generală se degradează iar compania începe să aibă probleme – oamenii încep să plece, productivitatea muncii se prăbușește. Un angajat motivat face cât trei angajați nemotivați – iar știința motivării oamenilor este unul dintre ”secretele” companiilor de succes!

CUI SE ADRESEAZA

  • Specialiștilor în HR implicați în proiecte pentru motivarea și engagement-ul angajaților;
  • Antreprenorilor care prin poziția centrală în propriile organizații sunt primii interesați să dezvolte echipe motivate;
  • Managerilor operaționali, ce care sunt cei mai afectați de nivelul de de/motivare al subordonaților direcți;
  • Pozițiilor de conducere pentru că între profitul companiei și motivarea talentelor este o legătură directă;
  • Directorilor de HR, cei care dezvoltă și coordoneazaă implementarea politicilor de Motivare și Engagement.

TEMATICI ABORDATEDetaliile evenimentului

Cand

La cerere

Unde

Online/Offline

Academia de HR ajuta companiile sa obtina Performanta prin Oameni. Se bazeaza pe 20 de ani de experienta in recrutare, training si consultanta de Management si HR, insumand mii de candidati recrutati, mii de ore de training si sute de proiecte locale si internationale.

Academia de HR abordeaza toate problemele importante de HR și People Management si contribuie prin proiecte de recrutare, cursurile si serviciile la atragerea, pastrarea si dezvoltarea talentelor in companiile din Romania.