De mai bine de 5 ani, comunitatea de HR din Cluj-Napoca, are contextul necesar educarii, dezvoltarii si conectarii la noutatile pietei. Prin formatul strategic de conferinta si workshop-uri, profesionistii din HR au ocazia sa impartaseasca provocarile pe care le intalnesc in practica, solutii si idei creative de aplicat in organizatia din care provin.

In aceasta primavara, in 13-14 Martie, HR Summit Cluj-Napoca aduce noi tematici de discutie, atat in cadrul conferintei cat si al workshop-urilor. Prezentam continut adaptat fiecarui nivel de management si cuprindem sectiuni precum: HR Boot Camp (Entry Level), The Heart of Leadership (Middle si Top Management), The Innovation Room (Trebuie sa tinem pasul, nu-i asa?). Despre retinerea talentelor pe termen lung, data driven HR, well-being la locul de munca sau leadership, discutam impreuna cu primii speakeri anuntati ai evenimentului care provin din companii precum: BNR, Tap’d Solutions [UK], Tora Trading Services.

Data Driven HR – despre cum pastram talentele pe termen lung

Data driven HR este un subiect care capata destul de multa atentie in ultimii ani. Odata cu apropierea de un apogeu tehnologic, industria resurselor umane urmareste sa se adapteze tredurilor, cu scopul de a crea un proces de recrutare rapid si cu rezultate exacte. Ce se vrea de la aceste noi dezvoltari tehnologice? Recrutarea talentelor care doresc sa ramana pe termen lung in organizatii.Mugur Tolici

Despre Data Driven in HR discuta la HR Summit Cluj Mugur Tolici, Director Resurse Umane al Bancii Nationale a Romaniei. Mugur Tolici a acumulat o larga experienta profesionala in domeniile principale de activitate ale BNR. In cei peste 20 de ani de cariera, Mugur a ocupat functii executive si de conducere in cadrul BNR, in prezent fiind si reprezentant al Comitetului de Resurse Umane din cadrul Sistemului European al Bancilor Centrale.

De asemenea, Mugur a coordonat un proiect de transformare organizationala, axat pe cultura performantei, finalizat cu introducerea unui sistem integrat, modern si performant de management al resurselor umane.HR-ul si interactiunea cu toate nivelurile de management

Anthony Ryland

HR-ul reprezinta un game-changer care urmareste cresterea veniturilor unui business si sporirea productivitatii acestuia, sub influenta dezvoltarii noilor tehnologii. In acelasi timp, domeniul resurselor umane este unul dintre putinele arii si diviziuni ale unui business care sunt implicate in interactiunea cu toate nivelurile de management, avand scopul de a analiza strategia de coaching de la un capat la altul, pentru a putea fi capabila sa raspunda nevoilor fundamentale si esentiale ale angajatilor”, declara Anthony Ryland, fondator si director general al companiei Tap’d Solutions [UK].

Anthony Ryland ajuta organizatiile sa devina mai productive, sa identifice corect factorii de engagement, dezvoltand astfel lideri puternici si orientand factorii de decizie catre big data. Cu peste 10 ani experienta in senior leadership, Anthony livreaza cursuri in Europa, Mexic si Jamaica, iar pe 13-14 Martie 2018 este speaker in cadrul Conferintei de Resurse Umane HR Summit Cluj-Napoca.

Well-being vs Burnout la locul de munca

Vâjâean Cristina

Starea de bine a angajatului reprezinta un punct de interes al specialistilor din HR, aceasta devenind in ultima perioada un criteriu de alegere al unui loc de munca.  Pe de alta parte, stresul si presiunea deadline-urilor pot conduce intr-un timp relativ scurt catre burnout. Cum pot angajatii sa aiba o performanta ridicata sustinuta la locul de munca si sa isi mentina, in acelasi timp, starea de bine fizica si mentala? Raspundem la aceasta intrebare in cadrul HR Summit Cluj, impreuna cu Cristina Vajaean, Specialist in Resurse Umane, Tora Trading Services.

In cadrul Tora Trading Services, Cristina este responsabila de optimizarea caracteristicilor  loculului de munca pentru a promova starea de bine in randul angajatilor, de oferirea coaching-ului pentru angajanti si manageri si de asigurarea unei retentii bune prin implementarea unor programe adecvate. De asemenea, Cristina este student doctorand in cadrul Scolii Doctorale de Psihologie Cognitiva aplicata, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Babes-Bolyai.

Despre HR Summit – The SuperHeRoes Conference

Conferinta de Resurse Umane HR Summit Cluj-Napoca are loc in perioada 13-14 martie 2018, in incinta Golden Tulip Ana Dome. Prin structura sa, HR Summit Cluj-Napoca ofera o  experienta complexa, fiind alcatuit din workshop-uri, prezentari, sesiuni Ask the HR Architect, o zona expozitionala si oportunitati de networking. Mai multe detalii despre eveniment si speakeri pot fi gasite pe site-ul oficial al evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.

HR Summit – The SuperHeRoes Conference este organizata de Libero Events, agentia de evenimente, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman Leadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo, ArchiTECHture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, HR Breakfast, Ecommornings, Been there.NET, Fiscalitate 24.7, Targul de Turism Touristica.