Dorim mereu sa avem parte de evenimente ca la carte de care sa ne aducem aminte cu bucurie peste ani, mai ales daca vorbim de un moment in familie. Daca nasterea unui nou membru al familiei aduce bucurie si zambete pentru toata familia, celebrarea acestuia, si anume botezul, vine la pachet cu voie buna si distractie cat cuprinde.

Pentru a face petrecerea una cat mai traditionala, apelam la acele ursitoare clasice pentru botez in Bucuresti. Paradisul Personajelor este o firma care se ocupa intocmai cu aducerea acestor personaje in cadrul unei petreceri. De aici pot fi solicitate si acele personaje din desene indragite de copii, masini pentru vata de zahar sau popcorn.

Ce rol au ursitoarele in cadrul unui eveniment?

Ursitoarele de botez sunt o parte importanta a traditiei romanesti de botez. Acestea sunt femei care se ocupa de organizarea si desfasurarea ceremoniei de botez, insa misiunea lor nu se opreste aici. Ele reprezinta si una dintre cele mai importante surse de divertisment pentru invitati si reusesc sa creeze o atmosfera plina de veselie si energie pozitiva.De-a lungul timpului, rolul ursitoarelor de botez a evoluat si s-a adaptat schimbarilor din societate. In trecut, acestea erau femei batrane care recitau formule magice pentru a proteja copilul de spiritele rele si de ghinion. In prezent, ursitoarele de botez sunt femei tinere, frumoase si pline de viata, care se ocupa de organizarea ceremoniei si de intretinerea atmosferei.

Unul dintre rolurile importante ale ursitoarelor de botez este acela de a asigura o legatura intre invitati si familia copilului. Acestea ii intampina pe invitati si ii conduc la locul desfasurarii ceremoniei, ii indeamna sa se bucure de eveniment si sa participe la activitatile organizate. Ursitoarele de botez sunt, de asemenea, responsabile cu pregatirea si distribuirea de dulciuri si bauturi pentru invitati.

Pe langa rolul lor de animatoare, ursitoarele de botez sunt si surse de intelepciune si inspiratie. Ele ofera sfaturi si incurajari familiei copilului si ii rostesc rugaciuni si binecuvantari copilului. Astfel, ele asigura o atmosfera plina de emotie si spiritualitate, care sa ramana in memoria tuturor invitatilor.Paradisul Personajelor vine cu pachete standard sau premium

In functie de bugetul alocat acestui eveniment, pachetele difera din mai multe puncte de vedere. Ne referim aici la pret, la diverse servicii sau la acele masini care prepara vata de zahar sau popcorn. Pentru ziua de nastere, de exemplu o masina pentru vata de zahar este binevenita. Atentia celor mici va fii captata de indata.

Pe langa aceasta se adauga si atelierele de creatie in care cei mici isi vor pune imaginatia sa zboare si vor crea bratari, picturi si diverse obiecte care sa le aduca aminte de ziua respectiva.

Curios de mai multe detalii? Vezi site-ul oficial Paradisul Personajelor si afla de acolo mai multe informatii despre serviciile disponibile. Mickey Mouse, Minnie sau un minion in marime naturala? Descopera galeria foto si cere detalii suplimentare daca doresti sa inchiriezi aceste servicii.

Date de contact:

0726 340 390

contact@paradisulpersonajelor.ro