Au mai ramas doar 2 saptamani pana la cel mai important eveniment de leadership feminin din Romania, Conferinta The Woman.  Intre 14-15 martie,  peste 500 femei lider se reunesc la Cluj-Napoca pentru a invata despre antreprenoriat ca la carte, leadership, dezvoltare profesionala si personala.

 

Industria de evenimente B2B: Cluj-Napoca gazduieste speakeri de renume, cu rezultate recunoscute international

Peste 20 speakeri nationali si internationali vor pune in discutie in cadrul evenimentului subiecte legate de importanta educatiei, pasii pentru deschiderea unei afaceri, rolul mentorului sau importanta creativitatii. 

Pe parcursul a doua zile de eveniment au loc prezentari, dezbateri si workshopuri. Conferinta de Leadership Feminin The Woman premiaza 10 femei lider din arii de activitate precum: educatie, cariera, branding personal, jurnalism sau CSR. Gala Premiilor The Woman recunoaste meritele si promoveaza femeile lider implicate in actiuni care ajuta comunitatea si reusesc sa inspire si sa isi atinga obiectivele profesionale.

 Premiile The Woman sunt acordate in baza documentarii realizate de-a lungul timpului, iar printre criteriile de selectie enumeram activitatea intreprinsa in cadrul comunitatii, imaginea construita de-a lungul timpului, dedicarea fata de domeniul de activitate, promovarea brandului personal sau rezultate financiare obtinute”, a declarat Crina Ciocian, Managing Partner Libero Events.

 

Subiecte de interes pentru femeile lider

Madalina Balan speaker The Woman 2017Femeile din Romania si nu numai tind sa aiba un sentiment de inferioritate fata de barbati, sa-si faca auto-critica si sa nu aiba incredere in ele, arata studiul recent publicat de catre psihologii companiei de consultanta HART Consulting. Cea care le va ajuta pe femei sa transforme aceasta teama in atu este Madalina Balan, Managing Partner HART Consulting. In cadrul Conferintei de Leadership Feminin The Woman sustine workshopul cu privire la valoarea slabiciunilor si impactul pozitiv pe care il pot aduce in cariera unei femei. Madalina Balan, specialist in zona de training si consultanta in Resurse Umane, cu experienta de peste 10 ani in domeniu, gestioneaza un portofoliu bogat de proiecte de talent management, selectie si dezvoltarea pentru variate organizatii din Romania si multinationale. Psiholog, consultant senior si specialist in Psihologie Organizationala, Madalina ajuta companiile sa optimizeze procesul de selectie, sa identifice corect talentele si punctele forte si ariile de dezvoltare la nivel individual in cadrul programelor de dezvoltare a angajatilor.

 

Femeia care a doborat statisticile

Sinziana Maioreanu speaker The Woman 2017In Romania, 80% dintre absolventi profeseaza in alte domenii decat cele in care s-au pregatit, informeaza gândul.info. Cu toate ca a absolvit cursurile Politehnicii Bucuresti, Sinziana Maioreanu, CEO AEGON Romania, reuseste sa inspire comunitatea femeilor antreprenor prin calitatile dezvoltate de-a lungul timpului.  Sinziana a inceput o cariera in economie, iar in prezent este CEO-ul uneia dintre cele mai dezvoltate companii de asigurari din Romania. Cu o experienta de peste 20 ani in domeniul financiar, cariera Sinzianei arata dorinta de a fi mereu cu un pas inainte.

 

Dupa ce a inceput sa lucreze la ING Bank Romania, Sinziana a continuat sa-si dezvolte cariera pas cu pas: a devenit Commercial Director si DCEO la Interamerican/EUREKO in Romania, iar din 2010 activeaza in cadrul grupului international AEGON. Din experienta sa si rolul de mentor in dezvoltarea angajatilor, Sinziana aduce un plus valoare Conferintei de Leadership Feminin The Woman in cadrul panelului de debate axat pe mentorat.

 

,,Creati-va propria harta pe care sa o explorati”

Prin puterea de a inspira alti oameni si dragostea catre generatia tanara a dat dovada si Mihaela Caluser, Manager General, Wens Travel, ca poate fi un mentor ideal.Mihaela Caluser speaker The Woman 2017  ,,Calatoria este una dintre cele mai bune metode pentru a te lumina. Cu fiecare calatorie ajungi sa inveti despre diferite culturi si castigi perspective noi. Cred ca oamenii trebuie sa-si mentioneze in CV calatoriile lor si realizarile lor in acele calatorii”, declara Mihaela Caluser.

 

In viata obisnuim sa judecam oamenii dupa rasa, nationalitae sau conditii, dar calatoriile te invata ca trebuie sa inlaturam toate aceste prejudecati. Cu aceste credinte si o inima deschisa, Mihaela a organizat patru gale de frumusete atipica. „Nu credeti ce va spun altii. Mergeti si vedeti! Creati-va propria harta pe care sa o explorati”, afirma Mihaela.

 

Editia din acest an a Conferintei de Leadership Feminin The Woman, organizat de Libero Events, se desfasoara la Grand Hotel Italia in perioada 14 – 15 martie, iar inscrierile au loc pe site-ul oficial www.thewoman.ro/conference. Evenimentul va include in cele doua zile workshopuri, prezentari, dezbateri incluzand in agenda complexa studii de caz, oportunitati de business si noi cunostinte.

 

Printre speakerii care au confirmat prezenta la eveniment reamintim: Gabriela Szabo (CSR&Public Affairs Manager Adecco Romania), Stela Toderascu (Commercial Marketing Manager AVON Romania & Moldova), Ana-Maria Branza (Campioana Olimpica la Spada) sau speakerii internationali Eleanor Tabi Haller-Jorden (President&CEO, The Paradigm Forum), Ella Bjorns (Global Keynote Speaker&Consultant) sau Melissa Sterry (Fondator Bionic City). Evenimentul va fi moderat de Dragos Bucurenci (Communication Strategist&Public Speaking Coach Khastalia Consulting). Inceput in anul 2012, evenimentul se bucura de un real succes si a trecut testul timpului. In acest an, The Woman a creat revista digitala The Woman.ro, iar in cadrul editiei curente a lansat platforma de mentorat Womentors.ro. Mai multe informatii despre agenda Conferintei, speakerii invitati si multe alte aspecte gasiti pe www.thewoman.ro/conference.

 

Companiile au inteles importanta educatiei in dezvoltarea comunitatilor si care sprijina evenimentul sunt:

Powered by: Raiffeisen Bank

Gold Partner: Carrefour

Silver Partner: Aegon, UBC

Sponsor: AVON

Partners: KO by Karina Ochis, IQOS, Savage Beauties, Sabion, Ecco Shoes, Chic Ville, EuroGsm, Ciao Bella, Alfaparf, Art&Craft, Sublime, Salon Arta Elegantei, Liberty Technology Park, Transylvania Medical Center, Piera Linjerie, Noi9, Clote, Artsage, Handmade Business, Coquette, Hart Consulting, Transilvania Healing, Sophia, Corola Traduceri, Vavian Pharma, Jidvei

Travel Partner: Wens Travel

Official Coffee: Meron

Official Car: RMB, She’s Mercedes

Supported by: Impress, Marty, Infinity Trophy, Magnolia.ro, Silver Business Center, Kommio, Gentlab, Ami Cristea

_________________________

Persoana de contact: Madalina Hodorog, Project Manager;

Mail: madalina@liberoevents.ro.

Tel.: 0741401399