Vrei sa inveti de unde si cum poti sa atragi talent de top in compania ta?

Vrei sa recunosti de fiecare data un potential angajat potrivit si unul nepotrivit?

Vrei sa nu mai pierzi timp si bani din cauza recrutarilor ineficiente?

Atunci vino la trainingul intensiv dedicat recrutarii eficiente pentru a obtine toate aceste lucruri!Nu uita faptul ca o alegere gresita de personal te poate costa  foarte mult timp, foarte multi bani, dar si ruinarea imaginii companiei tale.

Am creat acest training pentru a ajuta recrutorii din Romania sa reduca din timpul necesar activitatilor specifice de recrutare, sa mareasca eficienta procesului in sine, sa poata construi corect si eficient planul si criteriile de recrutare si sa poata elimina o parte cat mai mare din riscurile pe care procesul de recrutare le poate aduce firmei.

Profita si inscrie-te acum la sesiunea ce va avea loc in data de 14 Noiembrie 2014. Doar pentru aceasta sesiune vei beneficia de promotia lunii octombrie si vei investi doar 575 lei fara TVA (713 lei cu TVA), in loc de 765 lei fara TVA (948,6 lei cu TVA), tariful standard. Aceasta reducere este valabila doar pana la data de 1 Noiembrie 2014.

Acest tarif este valabil doar pentru aceasta sesiune si pentru un numar de doar 15 participanti. Rezerva-ti locul acum si economisesti 200 de lei!

In plus, daca trei persoane din aceeasi companie se inscriu la acest curs, fiecare dintre ele va beneficia de o reducere de 5%.

Pe langa materialele de curs pe care le vei primi dupa participarea la training, iti oferim cadou si cartea “Valoarea umana a organizatiilor” scrisa de Andrew Mayo, specialist in domeniu, din care vei putea afla mai multe despre monitorizarea si evaluarea capitalului uman al companiei pe care o conduci sau din care faci parte.

Si, deoarece credem in dezovoltarea ta profesionala si vrem sa te ajutam, iti oferim si un voucher in valoare de 100 de lei pentru participarea la oricare dintre evenimentele urmatoare organizate de Traininguri Specializate Romania.

Ai garantie 100% pentru acest training. Daca la sfarsitul cursului nu vei fi multumit, vei primi inapoi suma platita. Inscrie-te acum si vei avea numai de castigat. Fara nici un risc!

De ce trebuie sa participi si tu la acest training intensiv?  • Pentru ca cea mai importanta resursa a unei organizatii este reprezentata de capitalul uman
  • Pentru ca o un proces de recrutare ineficient te va costa timp si bani
  • Pentru ca procesele de recrutare trebuie sa fie din ce in ce mai dinamice si mai creative
  • Pentru ca intotdeauna exista loc de mai bine in aria recrutarii

Iata cateva din subiectele principale ce vor fi abordate:

  • Pregatirea recrutarii
  • Clientul recrutarii: succes vs esec
  • Procesul de recrutare
  • Selectarea candidatilor
  • Incheierea procesului de recrutare: cand se termina de fapt?
  • Tendinte viitoare in recrutare

Trainingul include o sesiune de o ora de coaching personalizat. Oricand, pe parcursul a 30 de zile de la data sustinerii trainingului, te poti programa la o sesiune de coaching dedicat procesului de evaluare si managemnt al performantelor, la care vei participa doar tu si specialistul nostru. Aceasta sedinta valoreaza in mod normal 85 de Euro. Tu o primesti gratuit, prin inscrierea la acest training.

Cine sustine trainingul?

Sorin Faur – trainer de peste 10 ani, 14 ani experienta in HR

-trainer atestat de Administratia Nationala pentru Calificare (ANC);

-coordonator regional al activitatilor de HR, al companiei BDO pentru Romania si alte 11 tari balcanice;

-membru HR Club;

-unul dintre pionierii HR-ului modern din Romania, autor a numeroase materiale si articole de specialitate;

-14 ani experienta in resurse umane, avand ca domenii principale de expertiza: recrutarea, planificarea strategica, managementul performantei, motivarea personalului, restructurarile organizationale, diagnoza si optimizarea organizatiilor si HR leadership, proiecte locale si internationale;

-a sustinut si sustine traininguri in domenii precum recrutare si resurse umane, prezentari si vorbire in public, managementul timpului, managementul schimbarii, negociere, gestionarea conflictelor, gandire creativa, management si leadership;

-numeroase stiudii de specialitate in cadrul unori institutii de renume: masterat in diagnoza psihologica si masterat in psihologie economica si organizationala la Universitatea din Bucuresti, Executive Master of Business Administration (EMBA) la Vienna University of Economics and Business, MITx Global Entrepreneurship Bootcamp la Massauchusetts Institute of Technology.

 

Detaliile Trainingului:

Data: 14 Noiembrie 2014

Durata cursului: Cursul se desfasoara pe parcursul a 8 ore

Locul de desfasurare al cursului: Rin Central Hotel

Tarif:

– 575 lei fara TVA (713 lei cu TVA) pentru participantii inscrisi pana la data de 1 Noiembrie 2014

– 765 lei fara TVA (948,6 lei cu TVA) pentru participantii inscrisi in perioada 2-13 Octombrie 2014

– 5% discount pentru trei participanti, apartinand aceleiasi companii

Beneficii:

– 8 ore de training intensiv

– diploma de participare semnata de trainer atestat CNFPA

– suportul de curs in format tiparit si electronic

– consultanta prin email si telefon timp de 3 luni de zile de la teminarea cursului

– o sesiune de coaching individual si personalizat

– cartea “Valoarea umana a organizatiilor”

– returnarea tarifului integral in cazul participantilor nemultumiti

– un voucher in valoare de 100 de lei pentru participarea la urmatoarele evenimente Traininguri Specializate Romania

– coffee break si gustare de pranz

 

Pentru mai multe detalii si pentru a te inscrie, intra aici.