Constructia sau renovarea intregii case trebuie sa se efectueze in conditii excelente si numai cu produse de calitate. Din pacate, acest lucru nu este intocmai respectat intotdeauna, iar cand se deterioreaza repede anumite produse sau dispozitive incep nemultumirile. Pentru a evita ca acest lucru sa se intample, achizitioneaza doar produse calitative din toate punctele de vedere. Iperinox iti ofera acces la o gama extinsa de accesorii pentru baie si rigole dus pentru un design modern. Produsele sunt de cea mai inalta calitate, iar eficienta lor este una cat se poate de ridicata.

Magazinul online cuprinde o varietate de produse pentru baie si daca esti in cautare de o rigola de dus potrivita baii tale, aici o vei gasi cu siguranta! Rigola este un accesoriu ideal pentru ca baia sa capete un design modern si elegant, fara guri de scurgere evidente si care sa deranjeze aspectul final. Aceasta este utilizata pentru a masca partea de instalatii si se monteaza in timp ce amenajarile de baie sunt efectuate. Practic, rigola trebuie inclusa inainte ca totul sa fie finalizat. Oricare ar fi design-ul pe care il alegi, intrebuintarea rigolei este una si aceeasi. Rigola are functia de a strange si evacua apa de pe suprafata pardoselii, iar inainte de a o cumpara trebuie sa te asiguri ca spatiul din dus este masurat corect.

Aceste accesorii se monteaza chiar inainte ca placile de gresie sa fie puse. Astfel, rigola va deveni parte din pardoseala, avand un aspect final deosebit. La Iperinox vei gasi o gama completa de rigole dus, dar si de alte produse speciale pentru baia ta. Rigolele pot fi cu gratar din otel inoxidabil, slim, cu scurgeri verticale, cu scurgeri in perete, faiantabile sau cu sticla. Marimile variaza si se incadreaza in mai multe spatii.

Produse speciale pentru uz casnic sau industrial

Iperinox cuprinde numeroase produse in materie de uz casnic sau industria. Rigolele disponibile pot fi si industriale, ai la dispozitie pentru afacerea ta si sifoane pentru pardoseala, guri de scurgere sau alte obiecte sanitare. Acestea sunt necesare in orice tip de afacere, fiind obligatoriu sa dispui de minim o baie, dupa caz.



Tot pe site sunt disponibile si rezervoare pentru WC, cabine de dus, cabine Walk In, coloane pentru dus, cazi mici sau mari, dar si rigole cu gratar si fanta. Calitatea fiecarui produs este una inalta, asadar nu vei ramane dezamagit de eficienta acestora.

Raport calitate-pret excelent

Atunci cand cumperi orice produs acorzi o deosebita atentie calitatii, dar si pretului. In cazul produselor de la Iperinox, ai parte de un raport excelent de calitate-pret, care iti permite sa achizitionezi toate produsele de care ai nevoie.

Pe site vei descoperi o multime de accesorii si echipamente utile atat pentru domeniul casnic, cat si pentru cel industrial. In materie de rigole, ai optiunea de a le comanda in functie de dimensiunile dorite, acestea fiind produse special pentru ca baia ta sa arate modern si elegant.



Date de contact:

0743 940 601

contact@sifoaneinox.ro