Când spunem CafeaPlus.ro rostim din start numele meleagului cafelei autentice. Cafeaplus.ro este unul dintre magazinele online care, înainte de a oferi produse pentru utilizatori, oferă gustul de altădată al cafelei, aroma autentică a dimineților în care liniștea face legea.

Pentru că o cafea bună nu înseamnă doar o selecție atentă, ci și o preparare corespunzătoare, iată că magazinul online cafeaplus.ro ridică ștafeta și în acest sens. Pentru uz profesional sau pentru mediul corporate, magazinul în cauză vine cu soluții diverse – aparate de cafea de la producători cu renume pe piața internațională.

Boabe de cafea atent selecționate – gustul plăcerii autentice!

Gama de cafea boabe de la cafeaplus.ro este un reper al gustului irezistibil, al dimineților în care întreaga locuință este îmbrăcată într-un parfum incitant. Același lucru se poate spune și despre mediul corporate. Cafeaua boabe de la cafeaplus.ro poate plusa asupra frumuseții dimineților la locul de muncă.

În cadrul magazinului online regăsesc cei interesați cafea boabe Mattina Barista, Mattina Clasic, Mattina Maestro, Andante, Tigro Caffe Vivace, dar și cafea Ginseng și chiar cafea instant. Bineînțeles, lista stortimentelor continuă, iar cei interesați o pot analiza în întregime accesând cafeaplus.ro.După cum producătorii de renume ne-au obișnuit deja, boabele sunt atent selecționate, prăjite cu atenție pentru a nu-și pierde din aromă și savoare.

Aparate de cafea pentru consumatorii de gust irezistibil!

Espressoarele fac parte din categoria de aparate de cafea disponibilă pe cafeaplus.ro. Vorbim aici atât de expressoare de birou, cât și de expressoare profesionale pentru spațiile HoReCa.

Diversitate din nou și prețuri pliabile pe orice buget. De fapt, un expressor bun, dacă ne referim la cele pentru spațiile HoReCa, alături de cafeaua boabe atent selecționată vor atrage extrem de ușor clienți. Asta înseamnă că antreprenorul își va scoate rapid investiția.Pentru mediul corporate, cafeaplus.ro propune expressoare precum cel cu monodoze, expressorul Expobar Office Control, Expobar Office Leva, dar și modele diverse de la Saeco. Cafeaua boabe aferentă poate fi achiziționată tot de aici.

Pentru toți cei interesați, cafeaplus.ro are și o ofertă de actualitate. La oricare 10 kg de cafea boabe achiziționate, indiferent de sortiment, cumpărătorul primește una gratis. Mai multe detalii direct în cadrul magazinului online.

Piese de schimb pentru aparatele de cafea la un click distanță!

După cum s-a menționat și în titlu, magazinul online în cauză oferă avantaje peste avantaje. Faptul că pune la dispoziția celor interesați piese de schimb pentru diverse aparate de cafea merită trecut pe lista nesfârșită de avantaje.

Regăsesc cei interesați în cadrul magazinului oficial piese de schimb pentru aparate marca Necta, Zanussi, Saeco Philips, Delonghi, Bianchi, Expobar și nu numai. Aici nu vorbim doar de piese ce se strică frecvent, ci și de cele pe care cu greu se găsesc pe piață.

Rubrica „Noutăți” îi menține pe clienți în strânsă legătură cu tot ce apare nou la cafeaplus.ro. Cei interesați sunt invitați să acceseze magazinul oficial pentru a intra în contact cu întreaga categorie de cafea boabe disponibilă, dar și cu aparatele de cafea înalt calitative.