În țara noastră sunt puține localități în care apa de la robinet este în totalitate curată. În cele mai multe cazuri, circuitul apei de la sursă până în bucătărie înseamnă țevi colmatate, vechi, pline de rugină, impurități și mai ales bacterii periculoase pentru sănătate. Dacă printre consumatori se numără și copii sau bătrâni, atunci grija trebuie să fie cu atât mai mare. 

Pentru asigurarea necesarului de apă de băut, singura soluție rămâne aprovizionarea de la magazin. Un watercooler este soluția optimă de aprovizionare cu apă a casei tale din mai multe puncte de vedere. Comandă un watercooler de calitate de la lafantana.ro și beneficiezi de custodie gratuită pe perioada derulării contractului și de un necesar lunar de bidoane livrate la domiciliu.

Scapă de grija cumpărăturilor

Instalarea unui watercooler în casă te scutește de grija alimentării permanente cu apă. Pe timp de iarnă, cumpărăturile sunt mai greu de făcut, din cauza condițiilor grele de vreme și de trafic. Un abonament cu un număr clar de recipiente livrate lunar de la lafantana.ro îți asigură acest necesar, aduse acasă la un interval bine stabilit. Coșul tău de cumpărături este, astfel, ușurat de o povară frecventă.

Filtre și purificatoare pentru sănătate

Apa din dozatoare este de cea mai bună calitate. La aceasta poți adăuga o serie de filtre purificatoare care asigură apă bună de băut. Poți opta pentru un sistem de purificatoare cu patru filtre: sediment (reduce particule de rugină sau alte membrane până la dimensiunea de un micron), pre-carbon (absoarbe clorul, compușii volatili, pesticidele sau alte componente nocive), combi (reduce nisipul și particulele de sedimente de până la un micron), post-carbon (absoarbe urmele de pesticide și substanțe chimice sau organice dăunătoare, reducând totodată gustul și mirosul neplăcut). Tot pentru acasă poți alege ionizatorul care produce apă alcalină, apă caldă și apă purificată de cea mai bună calitate pentru consum zilnic.Prepară ușor băuturile de sezon

În afară de apa rece de băut, watercoolerele au și marele avantaj de a oferi apă fierbinte. Ceaiul, ciocolata caldă de sezon sau alte băuturi calde sunt mult mai ușor de preparat iarna, atunci când trebuie să apeși doar un buton pentru a obține apa necesară. Alternativa era să încălzești la ibric sau într-un fierbător de apă, depunând un efort mai mare.  

Elemente de siguranță

Temperatura poate fi reglată în anumite limite atât în cazul apei calde, cât și în cazul celei reci. Pentru prevenirea accidentelor casnice, în special pentru copii, dozatorul de apă caldă este prevăzut cu un element de siguranță care îi împiedică pe cei mici să pornească mecanismul de încălzire instant. Astfel, riscurile opăririi sunt minime.

Costurile sunt mai mici

Abonamentele de apa sunt o investiție reală. Cheltuielile cu aprovizionarea zilnică de recipiente de apă, de diferite dimensiuni și din diferite surse, sunt mult mai mari decât un singur abonament la furnizorul de bidoane de apă. În plus, mersul la cumpărături înseamnă bani cheltuiți cu transportul și timp pierdut. Toate acestea pot fi economisite cu ajutorul unui watercooler luat în custodie pe durata derulării unui contract. Scăderea numărului de drumuri și a timpului petrecut în magazine, precum și a numărului de recipiente din plastic de mici dimensiuni vândute contribuie la grija manifestată față de mediul înconjurător.Consumul de apă este recomandat la orice vârstă. Nu există nicio boală care se restricționeze hidratarea corespunzătoare. Pentru asigurarea necesarului zilnic de apă, instalarea unui watercooler acasă este soluția cea mai comodă, cea mai sănătoasă și cea mai economică. Pe timp de iarnă, faptul că bidoanele de apă sunt livrate la domiciliu te scutește de multe drumuri la magazin și îți oferă apă rece, apă caldă pentru prepararea băuturilor de sezon sau chiar apă carbonatată, dacă optezi pentru un dozator carbo.