Camerele de termoviziune Fluke Tix 580, unele dintre cele mai performante aparate de masura de acest fel, sunt disponibile si in Romania, in oferta Ronexprim. Lider inca din 1991 pe piata instrumentelor de masura si control, echipamentelor analitice de laborator si echipamentelor de cantarire electronica, compania pune la dispozitia clientilor acest model de la producatorul american. Tix 580 face parte din seria Expert, oferind specialistilor din domeniile tehnice si industriale cele mai bune performante, dar si fiabilitate si siguranta maxima.

Aceste aparate de masura  au un design ergonomic si sunt dotate cu un ecran de 5,7 inci (14,5 centimetri), care ofera posibilitatea analizarii unei suprafete mai mari. In plus, tocmai datorita ecranului rotativ la 240 de grade, camerele Fluke sunt usor de manevrat, permitand accesul atat deasupra obiectului studiat, cat si sub el sau in jurul sau, cu o mai mare flexibilitate.

Totodata, gratie optiunii MultiSharp Focus, camerele de termoviziune Tix 580 elimina posibilitatea unui diagnostic gresit si ofera un focus extins asupra obiectului studiat in teren. Ele permit obtinerea instantanee a unei imagini perfect focalizate, prin intermediul optiunii LaserSharp Auto Focus. Desi rezolutia standard a acestor aparate de masura este de 640×480, aceasta poate fi marita de pana la patru ori cu ajutorul functiei SuperResolution, ajungand la 1280×960.

Aparatele de masura Tix 580 au o senzitivitate termica de sub 0,5 grade Celsius, la o temperatura standard de 30 de grade Celsius. In plus, ele sunt dotate cu doua programe de tip software cu Fluke Connect inclus, MATLAB si LabVIEW, care le permit utilizatorilor sa integreze date, imagini si filmulete in infrarosu in analiza R&D.De altfel, intrucat aceste aparate de masura sunt echipate cu Fluke Connect, ii ajuta pe specialisti sa economiseasca timp, intrucat datele pot fi sincronizate cu device-urile utilizate. Totodata, acestea pot fi primite si analizate de membrii echipei care nu se afla pe teren, deciziile putand fi astfel luate mult mai rapid.

Iata care sunt principalele caracteristici tehnice ale camerelor de termoviziune Fluke Tix 580:

– tip aparat de masura: camera infrarosu;– acuratete masurare temperatura: +/- 2% sau +/- 2 grade Celsius;

– setare claritate: automata, manuala;

– clasa etanseitate: IP 54;

– masa: 1,5 kilograme;

– dimensiuni: 273 x 159 x 97 milimetri;

– sursa de alimentare: 2 acumulatori Li-Ion;

– afisaj: LCD 5,7 inci (640 x 480), ecran tactil, color;

– interfata: USB;

– rezistenta la: cadere de la 1 metru inaltime;

– camp vizual: 32 grade orizontal x 24 grade vertical;

– interval masurare temperatura: intre -20 grade Celsius si +800 grade Celsius.

Daca alegi sa achizitionezi camerele de termoviziune Fluke Tix 580 de la Ronexprim, vei primi, pe langa aparatele de masura propriu-zise, si urmatoarele: acumulatori, instructiuni in format electronic, cablu HDMI, cablu USB, software Smart View, curea pentru gat, husa dura si incarcator / alimentator. Profita acum de faptul ca una dintre cele mai bune camere de termoviziune din lume este disponibila in Romania si achizitioneaza instrumentul care te va ajuta sa obtii cele mai bune rezultate posibile.