În cadrul festivității din data de 29 martie 2024 de la Universitatea „Valahia” Târgoviște, cel de-al 1.000 absolvent a primit diploma de finalizare a cursului de sisteme ERP din partea colegilor noștri: Georgian Roșu, Director General, Melania Tudor, Director Operațional și Alexandra Brehui, Director de implementare.

11 ani de colaborare cu mediul academic din România

De 11 ani, Pluriva se implică activ în educația studenților din România, oferind cursuri specializate de sisteme ERP. De-a lungul acestei perioade, peste 1.000 de studenți de la Academia de Studii Economice (ASE), Universitatea „Valahia” Târgoviște, Universitatea „Titu Maiorescu” și Universitatea „Ovidius” din Constanța au beneficiat de instruire practică din partea consultanților Pluriva.

Parteneriate strategice pentru o pregătire de calitate

Prin parteneriatele stabilite cu facultăți de profil economic din țară, Pluriva a creat și introdus cursul „Organizare, Productivitate și Control. Administrarea afacerii utilizând sistemul informatic integrat Pluriva ERP”. Cursul are o durată de un an universitar și oferă studenților o perspectivă practică asupra modului în care se administrează o afacere cu ajutorul sistemelor ERP.

Absolvenți pregătiți pentru o carieră de succes

Cei peste 1.000 de absolvenți ai cursului Pluriva ERP au dobândit cunoștințe solide și abilități practice esențiale pentru o carieră în domeniul implementării și utilizării sistemelor ERP. O parte dintre absolvenți s-au alăturat echipei Pluriva sau lucrează pentru companii care utilizează sistemul integrat Pluriva ERP.Integrare rapidă pe piața muncii

Participarea activă la cursul Pluriva ERP și obținerea diplomei de absolvire facilitează integrarea rapidă a studenților în companiile care utilizează deja programul sau care se află în proces de implementare a aplicației Pluriva ERP. Prin implicarea activă în educația studenților, Pluriva își consolidează rolul de promotor al educației de calitate în domeniul sistemelor ERP și contribuie la pregătirea unei generații de profesioniști competenți și competitivi pe piața muncii.

Cursul Pluriva ERP ii pregateste pe viitorii contabili, specialisti financiari, specialisti HR, consultanti de implementare si manageri. Incepand de la primul seminar al cursului, organizat în septembrie 2013, trainerii Pluriva aduc in sălile de cursuri o parte din experienta lor, acumulata proiectele ERP la firme din diferite domenii de activitate: distributie, servicii, retail, proiecte, productie sau service. Cursul a fost conceput de catre specialistii Pluriva plecand de la organizarea activitatilor cele mai frecvente dintr-o firma: Prospectare clienti, Achizitii, Gestiune Stocuri, Vanzari, Productie, Proiecte, Contabilitate, Resurse Umane si Salarizare.

Georgian Rosu, General Manager Pluriva si coordonator al cursului ERP din partea Pluriva