Ai nevoie de un telefon nou, insa bugetul tau nu este pregatit? Nu iti face griji! La Yzzy ai de ales dintr-o multime de variante, telefoane ieftine iPhone si alte modele, precum si branduri diferite secondhand. Acestea sunt de calitate, functioneaza perfect si poti gasi chiar modele intacte, ca noi. Pe site sunt mai multe variante dintre care poti alege noul tau telefon, a carui pret este unul mult mai scazut. Fiecare telefon este verificat tehnic inainte de a fi pus in vanzare, asadar nu vor exista probleme legate de functionalitatea acestuia.

De ce sa cumperi de la Yzzy?

Gama de produse de la Yzzy iti vine in ajutor atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon mobil nou, insa nu ai un buget prea mare. Pretul lor este unul redus, iar modelele disponibile sunt multiple – inclusiv telefoane ieftine iPhone  vei gasi aici. Poti alege chiar si ultimele aparute, la un pret mult mai mic decat cel al unui telefon nou. De asemenea, ai ocazia de a vinde telefonul tau si astfel sa obtii un pret optim pentru a-ti achizitiona unul nou. In functie de nevoi si preferinte, modelele de telefoane sunt de diferite tipuri si reusesc sa indeplineasca toate standardele legate de calitate, aspect si functionalitate. Acestea trec prin peste 30 de teste si sunt supuse la 60 de criterii pentru a se considera functionabile.

Oricare ar fi preferintele tale, aici gasesti si telefoane Samsung de vanzare. La fel ca si in cazul celor de la Apple, acestea sunt de calitate, testate, au un aspect bun sau foarte bun si functioneaza similar cu cele noi. Pentru a descoperi intreaga gama de produse, intra pe site si selecteaza marca pe care ti-o doresti si chiar modelul daca esti hotarat/a asupra unuia.

Yzzy, magazinul tau online cu telefoane secondhand!

Yzzy este locul din care foarte multe persoane isi cumpara telefoanele. Chiar daca sunt secondhand, acestea pot fi folosite o singura data si in acest fel poti alege un telefon nou, la pretul unuia la mana a doua. Fie ca iti doresti un telefon de la Apple sau Samsung, in orice caz vei gasi cu siguranta smartphone-ul potrivit pentru tine.In plus, tot pe site-ul yzzy.ro ai la dispozitie si o sectiune de tablete sau laptopuri secondhand, a caror criterii sunt aceleasi. Testate in mod riguros si cu un mod de functionare perfect, produsele de pe site sunt o varianta buna daca vrei sa alegi ceva nou, insa la un pret potrivit buzunarului tau.

Criterii multiple pentru telefonul tau

Pe site poti selecta mai multe criterii pentru telefonul pe care vrei sa il cumperi. Marca sau modelul nu sunt obligatorii pentru a le vedea conditiile, ci doar trebuie sa specifici daca vrei un telefon bun, acceptabil, foarte bun sau ca nou. De asemenea, poti alege o anumita culoare sau un anumit spatiu de stocare. Acestea variaza de la brand la brand.

Contacteaza echipa la numarul de telefon de pe site sau la contact @ yzzy.ro daca ai nevoie de ajutor.