Intr-o lume in care toate s-au scumpit, iar masina a devenit indispensabila, tot mai multe persoane sunt in cautarea masinilor mai avantajoase la pret. Tot in ultima perioada, masinile rulate sunt o mai buna investitie, fiind cele care raspund nevoilor oamenilor. 

O masina vine cu foarte multe avantaje. Pe langa confortul pe care ni-l ofera, nu mai trebuie sa asteptam in functie de programul mijloacelor de transport in comun sau sa platim un taxiu mai mult decat face. Dincolo de aceste aspecte, putem pleca oricand, oriunde, fara sa fim conditionati de nimic. Asadar, daca esti si tu interesat de masini in rate fara avans vezi ofertele de la AutoDel. 

Alege oferte in avantajul tau 

AutoDel este un dealer deja cunoscut pe piata din Romania. Cu 2 showroom-uri in Suceava si Bucuresti, vine cu o flota intreaga de masini rulate, de unde cei interesati pot alege in  functie de buget, dar si de preferinte. Poti alege spre exemplu masina din flota pe care o au sau, daca aceasta nu se regaseste pe stoc, echipa o poate aduce pe baza de comanda. 

Trebuie sa stii faptul ca orice masina, inainte de a fi pusa spre vanzare, este verificata minutios atat tehnic, cat si estetic. Asta pentru ca detine si propriul service auto. Deci nu trebuie sa iti faci griji pentru acest lucru. Poti comanda masina din pagina AutoDel sau poti merge direct in showroom-uri. Daca optezi sa mergi fizic, pot beneficia de un test drive gratuit pentru a vedea exact cum se comporta masina. De asemenea, vei beneficia si de consiliere telefonica pentru a te asigura ca vei face achizitia corecta. 

Mergi cu masina ta veche si vei pleca acasa cu una nouaDaca vei merge cu masina ta personala poti primi o estimare de pret in urma unei verificari din partea echipei. In contextul in care masina pe care tu vrei sa o achizitionezi este mai scumpa decat a ta, atunci se va scadea pretul din achizitie.

Trebuie sa stii ca pretul va fi stabilit la valoarea pietei, iar daca tu iti doresti o masina in acelasi pret, atunci consultantii de la AutoDel iti vor face recomandari in functie de bugetul tau. In plus, daca iti doresti ca masina sa o achizitionezi in leasing sau in rate, poti plati primul avans cu masina ta veche. Avantaje sunt, tu doar trebuie sa alegi ceea ce este potrivit pentru tine. 

AutoDel ofera posibilitatea de a cumpara din flota lor de masini si cu ajutorul programelor de finantare pe care le au la dispozitie. Aceste servicii sunt disponibile atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice.

Daca esti persoana fizica ai nevoie de o cerere de finantare, de actele de identitate, de o adeverinta de venit sau acord ANAF si alte documente care vor atesta faptul ca ai un venit permanent.

Daca esti persoana juridica, atunci acceseaza pagina AutoDel si vezi toate detaliile cu privire la documentele necesare. 

Date de contact:

Bulevardul Sofia Vicoveanca, nr. 52, Suceava

Suceava: 0374006006

Bucuresti: 0759 888 788

contact@autodel.ro