In ziua de astazi poate fi destul de greu, pentru orice tip de asigurat, sa gaseasca un centru de daune de incredere, pe care se poate baza in caz de dauna auto. Pentru multi asigurati, conceptul de daune rezolvate la timp nu exista. Tocmai de aceea, atunci cand vine vorba de Groupama daune si nu numai, trebuie sa stii ca poti apela la un centru profesionist care iti poate oferi toate cele necesare pentru solutionarea rapida a unei daune si a reparatiilor masinii tale.

Asadar, iata cum ar trebui sa arate centrul de daune ideal pentru tine!

Iti ofera programare intr-un timp foarte scurt

In momentul producerii unei daune, orice sofer vrea sa se ocupe de aceasta in cel mai scurt timp posibil. Majoritatea centrelor de daune, in schimb, nu ofera programare imediata – ba chiar mai mult, unele nu ofera nici posibilitatea de a te programa telefonic.Tocmai de aceea, centrul de daune ales de tine ar trebui sa iti poata face o programare pentru constatare Groupama daune imediat dupa ce avizezi/sesizezi dauna respectiva.

Groupama daune

Iti ofera consultanta pentru completarea corespunzatoare a dosarului de dauna

Dupa cum bine stii, o singura greseala in dosarul tau de dauna poate duce la plata reparatiei masinii tale din propriul buzunar. Aceasta este frica celor mai multi soferi incepatori care au experimentat o dauna.Drept urmare, un centru de daune de top ar trebui sa iti poata pune la dispozitie servicii de consultanta in momentul in care iti pui la punct dosarul de dauna. Sfaturile unui consultant te pot ajuta sa iti rezolvi mai repede problemele si totodata, acestia iti pot oferi informatii vitale pentru constatarile Groupama daune viitoare.

Iti ofera posibilitatea de a te programa la un service in aceeasi locatie

Majoritatea centrelor de daune nu colaboreaza cu un service auto – ori nu au o retea de furnizori de care s-ar putea sa ai nevoie pusa la punct. Totusi, centrele de top iti ofera posibilitatea de a te programa la un service profi in aceeasi locatie in care faci constatarea unei daune.

Acest lucru este mai mult decat ideal deoarece, de obicei, programarea in acelasi loc iti garanteaza calitatea reparatiilor, dar iti asigura si anumite servicii aditionale. Printre acestea, pot fi enumerate masina la schimb pe durata reparatiilor, optiunea de a urmari starea reparatiilor online, dar si reparatii rapide, in 2-5 zile, in functie de tipul de daune.

Unde poti gasi un astfel de centru daune?

Daca ai de rezolvat dosarul Groupama daune si vrei sa te poti baza pe un centru cu adevarat profesionist, dar si cu service auto incorporat, atunci apeleaza acum la CarsInv. Acestia iti pot pune la dipozitie toate cele mentionate si nu numai.

Te bucuri, totodata, de comunicare in permanenta cu un consilier al service-ului, pentru a fi sigur ca atat dosarul tau de dauna, cat si reparatia masinii tale sunt tratate cu seriozitate si profesionalism!

Pentru orice asigurat Groupama – daune de orice tip – si nu numai, poti avea incredere in CarsInv – service auto multimarca in Bucuresti!