Fie că vorbim despre companiile aflate la început de drum, despre cele în plină expansiune sau despre firmele care își doresc extinderea activității, finanțarea prin credit bancar este una dintre opțiunile la îndemână pentru afacerile ce doresc să progreseze.

Venind în întâmpinarea acestora, Patria Bank a dezvoltat o serie de soluții adaptate nevoilor companiilor moderne. Una dintre cele mai apreciate soluții este creditul EaSI pentru persoane juridice, fără garanții.

Creditul EaSI fără garanții – persoane juridice, personalizat pentru afacerea ta

Creditul EaSI pentru afaceri, fără garanții, este un credit simplu de obținut și personalizat în funcție de nevoile afacerilor mici, din cele mai variate domenii de activitate. Fie că firma ta activează în domeniul serviciilor sau al producției, al turismului sau alimentației, în domeniul agricol și nu numai, creditul EaSI fără garanții poate fi soluția cea mai potrivită de finanțare pentru tine!

Prin acest credit, poți accesa o sumă de până la 115.000 lei, fără avans și fără garanții. În plus, ai ZERO comision de administrare cont pe toată durata creditului, iar rambursarea poate fi planificată în funcție de sezonalitatea afacerii tale.Pentru a accesa creditul EaSI, este necesar să reprezinți o microîntreprindere românească (indiferent de forma de organizare sau de domeniul de activitate) cu maxim 9 angajați, care are între 12 luni și 15 ani de activitate și o cifră de afaceri de maxim 2 milioane euro pe an.

Poți folosi acest credit atât pentru finanțarea activității curente, cât și pentru investiții, achitarea restanţelor la bugetul de stat sau finanțări în cadrul proiectelor cu fonduri europene, în anumite condiții.

Cum obții creditul EaSI pentru persoane juridice

Știm cât de important este pentru o firmă – indiferent de dimensiunea sau de sectorul în care activează – să beneficieze de proceduri ușor de parcurs.Așa că întregul proces de obținere a finanțării în cazul creditelor fara garantii pentru persoane juridice Patria Bank este simplificat la maxim. Știm că ai o afacere de care te ocupi – iar ceea ce putem face noi este să te ajutăm, oferindu-ți un credit fără garanții care să îți permită să îți pui cât mai rapid planurile în aplicare.

Într-o primă etapă, te invităm să ne contactezi – telefonic sau prin intermediul formularului de pe site-ul PatriaBank.ro pentru a putea începe procedurile de acordare a creditului. Fii fără grijă, știm că timpul tău este prețios, așa că te vom vizita noi pentru a-ți înțelege mai bine afacerea și a completa împreună solicitarea pentru credit fără garanții EaSI.

Da, nu ai nevoie de garanții, pentru că în cazul acestui tip de credit beneficiezi de garanție europeană gratuită. Nu ai nevoie nici de avans, iar noi îți vom lua în considerare toate veniturile pentru stabilirea limitei de credit.

Consilierii Patria Bank te vor ajuta la întocmirea dosarului de credit, care va include documentele înființării firmei, cele financiare, precum și alte documente care pot fi solicitate de consultanții noștri (de exemplu autorizații sau contracte, etc.)

Dacă ai nevoie de mai multe informații în legătură cu EaSI, creditul fără garanții pentru microîntreprinderi, te invităm să ne contactezi. Consilierii noștri sunt prietenoși și informați și îți vor răspunde cu plăcere la întrebări, ajutându-te să identifici soluția de finanțare optimă pentru compania ta!