Online este mereu mai simplu sa faci orice lucru. Obtinerea documentelor necesare intr-un proiect face parte din acele lucruri de care iti e teama sa le vezi la inceput. Din pricina tratamentelor de la ghisee si a operatorilor care nu sunt intocmai comunicativi, foarte multe persoane evita cu orice pret sa solicite anumite acte sau documente. Rezolvarea este aici! Solicita extrase online pentru planurile tale de viitor!

Daca te-ai gandit ca e timpul sa renovezi o casa, sa obtii un teren sau sa construiesti o cladire, un extras de plan cadastral pe ortofotoplan este exact ceea ce ai nevoie. Acest document iti arata mai multe detalii despre terenul sau cladirea in cauza si te ajuta sa decoperi informatii importante. Il poti obtine online, fara sa pierzi timp la ghiseu, fara sa discuti cu operatori si fara sa te deplasezi chiar din confortul casei. 

Pentru a solicita un astfel de document ai nevoie de numarul cartii funciare. Pe baza acestuia, sistemul automat de generare a extraselor de pe ortofotoplan.ro iti va emite un extras cadastral. Il vei primi prin intermediul postei electronice, respectiv pe e-mail. In acest fel, nu mai trebuie sa iti faci griji nici asupra timpului in care va fi livrat. Totul decurge intr-o perioada scurta si utila pentru solicitant. 

Cum comanzi online extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan?Pentru a beneficia de un extras de acest tip trebuie sa introduci numarul cartii funciare pe site, acolo unde se solicita, apoi sa specifici tipul pe care il doresti. Tipul extrasului poate fi pentru teren sau pentru constructie. Mai apoi, vei introduce judetul, comuna/orasul sau sectorul unde se afla terenul, respectiv constructia.

Urmatorul pas este sa introduci datele de facturare. Pretul unui extras de plan cadastral este unul scazut, iar in cazul in care ai nevoie de doua, pretul celui de-al doilea va fi mai mic. Trebuie mai intai sa specifici daca este pentru persoana fizica sau juridica, apoi sa introduci numele tau complet, CUI-ul sau CIF-ul alaturi de numele societatii,daca este cazul. De asemenea, se specifica si numarul de telefon, adresa si adresa de e-mail pentru a fi emis documentul. 

Verifica toate datele introduse, deoarece sistemul de generare a extraselor este unul automat. Solicitantul isi asuma pe deplin toate informatiile furnizate. Ce date sunt inscrise pe un extras de acest tip?

Extrasul de plan cadastral pe ortofotoplan este o reprezentare grafica a unui imobil sau teren, cat si a vecinatatilor sale. In interiorul sau se afla o imagine aeriana a terenului, respectiv imobilului, cu actualizarile evidentiate.

Vei afla informatii despre forma si dimensiunea imobilului/terenului, forma laturilor, diferentele de nivel si care este pozitia constructiilor vecine. Aceste imagini si detalii te vor ajuta sa vezi cum anume se poate construi sau renova si cat de mult spatiu ai pentru ceea ce vrei sa construiesti. Fie ca vorbim despre o cladire comerciala sau despre o casa, aceste informatii sunt absolut necesare. Comanda extrase online pentru planurile tale de viitor!

Contact: contact@extrascfonline.ro