Traininguri Specializate Romania a implinit un an de existenta pe piata romaneasca ocazie cu care, lanseaza o noua promotie, oferind tuturor celor care se inscriu la oricare dintre urmatoarele patru evenimente din calendarul Traininguri Specializate direct de pe site-ul oficial, o reducere in valoare de 150 de lei. In plus, toti participantii de la aceste traininguri vor primi un voucher de 100 de lei pe care il pot folosi la oricare dintre evenimentele viitoare organizate de Traininguri Specializate Romania.

Cele patru evenimente incluse in promotie sunt urmatoarele:

ATENTIE! Reducerea este valabila pentru rezervarile efectuate pana pe 23.09.2014 si in limita locurilor disponibile!
Pentru inscrieri si pentru a beneficia de aceasta promotie; accesati pagina trainingului dorit si completati formularul de inscriere; contactati reprezentantul Traininguri Specializate Romania la contact@trainingurispecializate.ro sau la telefon 031.425.17.22.

 Prin aceasta nou lansata promotie, Traininguri Specializate isi propune sa incurajeze oamenii din mediul de afaceri sa participe la astfel de cursuri de dezvoltare, cu scopul general de a ridica nivelul de profesionalism din companiile romanesti.

Pana acum, Traininguri Specializate Romania a organizat 15 evenimente de tip open, a sustinut traininguri personalizate pentru mai mult de 30 de companii si a strans peste 350 de participanti la traininguri intensive. Evenimentele au abordat teme precum vanzari, negociere, resurse umane, management si leadership, comunicare, marketing, social media si nu numai. Rezultatele acestor cursuri nu au intarziat sa apara si s-au simtit si de o parte si de alta. Astfel, companiile si persoanele fizice care au participat la aceste evenimente si-au imbunatatit radical abilitatile exersate in  cadrul evenimentelor. Totodata, echipa Traininguri Specializate si-a imbunatatit si lucreaza in continuare la perfectionarea programelor propuse pentru dezvoltarea personala si profesionala a oamenilor care aleg sa evolueze alaturi de ea.

Persoanele care doresc sa se dezvolte alaturi de Traininguri Specializate si, in acelasi timp, sa profite de promotia proaspat lansata, sunt invitate sa acceseze site-ul www.trainingurispecializate.ro, unde, la sectiunea “Cursuri open”, pot citi mai multe despre evenimentele viitoare si se pot inscrie pe baza unui formular de contact. Totodata, companiile interesate de un training adaptat nevoilor si cerintelor lor, pot intra la sectiunea “Cursuri corporate” pentru a cere o oferta personalizata.Pentru mai multe detalii, cei interesati pot contacta echipa Traininguri Specializate Romania la adresa de email contact@trainingurispecializate.ro sau la numarul de telefon 031.425.17.22.