Una dintre principalele “atracții” ale gambling-ului este speranța că pot schimba cursul vieții prin cel puțin un câștig imens. Chiar dacă există această speranță, trebuie ca orice jucător să aibă în vedere faptul că jocurile de cazino sunt o activitate în care accentul se pune pe distracție. Acest hobby nu vine cu garanții, ci cu șanse de reușită, care variază în funcție de noroc.

Există totuși încă un element care influențează poziția unui gambler făță de câștig – alegerile pe care le face acesta. Operatorii licențiați din online-ul românesc au portofolii foarte bogate și există multe opțiuni care merită să fie luate în considerare. Încearcă să te axezi pe cele care îți aduc mai multe șanse de câștig, dar și către cele care pun la bătaie premii mai mari.

În sfera loteriilor se situează destule variante care au potențial, iar cel mai bine este să le alegi pe cele care ar fi mai avantajoase pentru tine. Pentru a știi care sunt, ține cont de periodicitatea evenimentelor pe care le au, de raportul dintre bilele extrase și numărul total al acestora, dar și de cotele disponibile.

Trei loterii care pot să îți aducă premii care să-ți schimbe viața!

Mediul online vine cu foarte multe oportunități, iar unele dintre ele fac ca importanța aspectelor de mai sus să scadă considerabil. Aceste variante lotto sunt unele dintre cele mai cunoscute din întreaga lume, principalul lor atu fiind potul de premiere, care este mai mult decât generos.Iată care sunt, dar și principalele lor caracteristici. Dacă ești de părere că s-ar potrivi criteriilor tale de selecție, nu ezita să plasezi unul sau mai multe bilete la ele, dar ține cont că mizele pe care le joci trebuie să fie moderate!

  • Una dintre variantele foarte populare la noi în țară este Italia Win for Life, care vine cu câteva elemente deosebite. Ea are un format de 10/20 și extragerile au loc zilnic, în intervalul 08’00-23’00, după fusul nostru orar. Versiunea vine cu un plus major pentru gambleri, faptul că event-urile se pot urmări live la unii operatori, ceea ce înseamnă că vei afla rezultatele în timp real.
  • Un alt exemplu de loterie de top este EuroMillions, unde sunt extrase doar 5 bile dintr-o urnă cu 50 de bile. Asta se întâmplă în fiecare Marți și Vineri la ora 22’00, după fusul nostru orar. Ea este o versiune lotto cu tradiție, iar avantajul său major este că cel mai mare premiu are o valoare minimă garantată. Dacă ai norocul de a câștiga Jackpot-ul înseamnă că poți intra în posesia a cel puțin 17 milioane de euro, suma ajungând până la plafonul de maxim 240 milioane de euro.
  • Dacă vrei să călătorești virtual până pe meleaguri îndepărtate, atunci SUA Powerball este alegerea perfectă. Loteria vine cu un format de 5/69, iar extragerile au loc de trei ori pe săptămână, în zilele de Marți, Joi și Duminică, de la ora 06’00. Chiar dacă evenimentele au loc pe alt continent, unii operatori din România îți dau posibilitatea de a plasa bilete online prin platforma lor de desktop (browser) sau prin cea pentru mobil (browser/app).

De-a lungul istoriei, fiecare dintre aceste versiuni lotto a avut câștigători care au scris istorie, care și-au putut schimba radical viața după ce au intrat în posesia premiilor. Chiar dacă alți participanți au avut parte de acest succes este foarte important să ții cont că nu poți știi când te vei număra printre cei ca ei. De aceea, pentru a preveni situațiile neplăcute, fă investiții moderate și tratează gambling-ul ca pe un hobby deoarece el nu este o sursă sigură de venit!