Daca vrei sa faci o schimbare intr-o incapere si nu stii ce sa alegi, adaugarea unei piese de mobilier poate fi solutia. In locul unei modificari complete a camerei sau holului poti opta pentru un covor nou, o masuta diferita sau un scaun pentru living. 

Oricar ar fi alegerea ta, o poti solicita la Unic Spot – locul ideal pentru piesele de mobilier

Unic Spot este un magazin online cu mobila, articole si accesorii pentru birou, covoare si bricolaj. Tot de aici iti poti comanda si cateva produse pentru camping sau un gard artificial. Pentru modificarile minore, dar totusi de impact, alege din gama variata de produse! De asemenea, poti comanda paturi pliante sau supraetajate pentru camerele copiilor. 

Ai renovat recent holul si ai dificultati in alegerea unui cuier? Acceseaza unicspot.ro si navigheaza printre varietatea de cuiere si pantofare. Pantofarele cu doua sau trei sertare, cele tip taburet sau un set complet de cuier vor arata excelent la intrarea in casa. Culorile si modelele acestora le fac convenabile pentru orice tip de aranjament al casei.Tot in materie de pantofare si cuiere poti opta pentru cele vintage. Acestea sunt excelente atunci cand vrei sa lasi deoparte modernul si sa mergi pe stilul vechi. Ai la dispozitie atat cuiere, cat si pantofare vintage sau textile. Pentru dormitoare sau dressinguri sunt disponibile stander-urile. Daca iti doresti o inchidere perfecta a pantofilor sau altor articole vestimentare, un dulap in 4 usi, cu sau fara sertare sunt o alegere excelenta. 

Unic Spot – locul ideal pentru piesele de mobilier! 

In plus fata de cuiere si pantofare, unicspot.ro iti pune la dispozitie scaune pentru living, pliante, seturi de mese si scaune, articole pentru depozitare, scaune pentru bar sau tabureti. Daca vrei sa completezi aspectul dormitorului, living-ului sau cel de la intrare, poti alege din varietatea de covoare. In aceasta categorie sunt incluse si covorasele de baie care pot oferi o alura deosebita baii. 

Ai dat startul renovarilor? La Unic Spot ai optiuni variate pentru usi! Usile sunt glisante, duble sau simple si se potrivesc dressing-urilor sau intrarii intr-un birou. Poti opta insa si pentru usile corespunzatoare dormitoarelor sau pentru camera copiilor care sunt pe balamale. Biroul nu poate ramane nici el neschimbat, asadar ai de ales dintr-o gama larga de produse. Categoria articolelor de birou include scaunele pentru birou, pentru gaming, masutele de laptop, birouri pentru PC, scaune de vizitator sau rechizite. Din aceasta gama poti alege accesorii pentru o cladire diferita fata de casa ta. 

Unic Spot este locul potrivit de unde poti face cumparaturi numeroase in vederea reamenajarii casei tale. Casa sau apartament, biroul de lucru sau cel al copiilor, in orice caz vei gasi produsele preferate si corespunzatoare. Pentru un aspect modern si deosebit al caminului tau, alege piesele de mobilier de la Unic Spot! Daca ai nevoie de ajutor, il poti solicita prin intermediul numerelor de telefon sau la adresa de e-mail comenzi@unicspot.com.