Pandemia de coronavirus ne-a determinat pe multi dintre noi sa optam pentru achizitii online. Am ajuns sa cumparam de toate de pe internet. Nu este nimic rau in asta, din contra, ne-am adaptat vremurilor si am ales ce e mai bine pentru siguranta noastra. Sa faci achizitii online este sigur si usor. Iar de acum poti cumpara din fata laptopului inclusiv anvelope auto.

Pe timp de vara, temperatura la nivelul asfaltului poate atinge chiar si 70 de grade Celsius.  La contactul cu solul, in mers, cauciucurile dezvolta o temperatura si mai ridicata, iar daca materialul din care sunt facute nu este unul de calitate, pneurile vor avea o distanta de franare prea mare sau nu vor functiona in parametrii normali.

Este si motivul pentru care pe Velopa.ro gasesti atat anvelope de vara, anvelope de iarna, cat si anvelope all season. Cele de vara sunt facute sa reactioneze bine pe un carosabil fierbinte, in vreme ce anvelopele de iarna sunt potrivite atunci cand asfaltul este acoperit cu zapada sau cu polei. Un set de anvelope all season, in schimb, este varianta intermediara. Acest gen de cauciucuri este menit sa faca fata atat vremii frumoase, cat si celei capricioase.

Anvelopele de vara trebuie schimbate atunci cand exista riscul sa apara poleiul sau sa cada zapada. Nu exista specificata in legislatie o data anume, ci se recomanda ca inlocuirea setului de anvelope de vara cu cele de iarna sa se faca atunci cand temperaturile incep sa scada in mod constant sub 7 grade Celsius. Asta pentru a nu risca. De asemenea, este indicat sa optezi pentru anvelope de iarna inca de pe la mijlocul toamnei, in cazul in care calatoresti frecvent in zona montana, acolo unde e posibil sa cada zapada mai devreme decat in restul tarii.Pe velopa.ro vei gasi atat anvelope de buget, cat si anvelope premium. La categoria celor de buget se inscriu pneuri din gama Winrun, Compasal, Hilo si Radar. Aceste anvelope sunt produse in fabrici din Asia, dar cu toate acestea sunt cauciucuri de foarte buna calitate, rezistente si atent lucrate, asa incat sa nu puna niciun fel de probleme in trafic.

Winrun produce anvelope din clasa medie de pret, apreciate pentru performantele excelente pe care le ofera. Dincolo de designul deosebit pe care il au, cauciucurile Winrun ofera o rulare in conditii optime, de maxima siguranta. Si producatorul chinez Hilo propune o gama vasta de pneuri pentru aproape orice tip de vehicul. Hilo fabrica anvelope cu o banda de rulare proiectata sa ofere performanta excelenta la viteza mare, dar si o tractiune foarte buna. Tot in seria producatorilor de anvelope care genereaza un consum mic de combustibil, deci sunt foarte fiabile, se numara si cauciucurile fabricate de Compasal. Fabricile Radar sunt dotate cu echipamente performante, in conformitate cu cele mai exigente certificari de reglementare.

Velopa pune la dispozitia clientilor sai si anvelope premium. Acestea sunt fabricate de producatori renumiti la nivel mondial: Bridgestone, Pirelli, Continental. Bridgestone este unul dintre producatorii care s-a remarcat de-alungul timpului ca fiind foarte bun. Fabrica o gama variata de anvelope de cea mai inalta performanta. Pirelli este te unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata globala si unul dintre cei mai renumiti producatori de anvelope premium. Continental este, de asemenea, unul dintre cei mai mari furnizori internationali de componente auto si principal producator de anvelope la nivel mondial.Asadar, daca te afli in cautarea unui set nou de cauciucuri, fie ca e vorba despre pneuri de vara, de iarna sau de anvelope all season, intra pe Velopa.ro si descopera gama variata de produse. Le poti comanda de acasa, fara sa fie nevoie sa te mai deplasezi intr-un showroom sau intr-un magazin. Ai livrare gratuita, iar cauciucurile iti sunt aduse pana in fata usii.