Desi confectiile metalice nu reprezinta un subiect atat de cunoscut sau dezbatut, reusesc sa aduca un aport esential in eficientizarea proceselor logistice si a fluxului de lucru. Astfel, marile companii care isi doresc sa imbunatateasca in mod constant randamentul, au nevoie, in mod cert, de confectii metalice precum: Carucioare industriale, Accesorii pentru depozit, Accesorii pentru stivuitoare, Copertine si mobilier, Produse pentru stocare.  

Vidas.ro – Producatorul de confectii metalice la preturi avantajoase

Compania Vidas Met reprezinta unul dintre cei mai importanti producatori de confectii metalice din Romania, ce isi propun sa vina in intampinarea clientilor cu o gama variata de produse, utilizand tehnologii performante, permanent imbunatatite si atent monitorizte de o echipa de profesionisti.

Confectiile metalice fabricate de Vidas Met vin cu aplicatii de larga utilitate in diverse industrii, cu scopul de a usura fluxurile de lucru si nu in ultimul rand, de a oferi solutii optime pentru valorificarea eficienta a zonelor din depozite.Confectii metalice fabricate exclusiv in Romania

Fabricarea confectiilor metalice are loc exclusiv in Romania, in propria fabrica Vidas Met, situata langa Ploiesti.  Compania dispune de o echipa vasta de specialisti, pregatiti intotdeauna sa vina in intampinarea clientilor cu o gama variata de confectii metalice, obtinute prin intermediul celor mai performante tehnologii.

Pe langa confectiile metalice, Vidas.ro ofera si o gama variata de servicii profesionale si dotari precum: Debitare CNC cu jet de plasma, Debitare ghilotina CNC, Indoire abkant CNC, Mese de sudura Sigmund, Indoire teava CNC, Roluire tabla si profile.Vidas Met – un furnizor de incredere pentru marile companii

Focusati constant pe imbunatatirea continua a proceselor de productie, orientati catre nevoile clientului, dornici de a dezvolta constant noi produse si in continua identificare de solutii pentru valorificarea eficienta a zonelor din depozitele partenerilor. In felul acesta, Vidas.ro a reusit sa creeze o relatie bazata pe profesionalism si respect, cu unele dintre cele mai mari companii. Astfel, compania romaneasca furnizeaza confectii metalice chiar si celor mai mari clienti precum: Rehau, Lidl, FreeStar, Haier, Siemens, KLG Europe, etc. 

Daca si tu iti doresti sa contribui la dezvoltarea unei companii 100% romanesti, alatura-te celor mai mari clienti din portofoliul Vidas.ro. Beneficiezi doar de produse fabricate in Romania, proiecte personalizate, consultanta de specialitate si garantie pentru orice achizitie!

Devino partener Vidas.ro

Daca iti doresti sa devii distribuitor sau revanzator pentru produsele din oferta Vidas.ro, acum te poti bucura de un parteneriat de incredere si de lunga durata.

Pentru informatii suplimentare, specialistii din cadrul companiei Vidas Met iti stau la dispozitie:

Telefon: 0787655396

E-mail: office@vidas.ro