Prietenul la nevoie se cunoaste! De aceea, Provident, companie cu peste 13 ani de experienta pe piata din Romania iti ofera credite nebancare in conditii deosebit de avantajoase! Ti s-a intamplat vreodata ca viata sa iti puna piedici sau sa crezi ca planurile tale nu se vor materializa?

Nu-ti face griji, deoarece Provident iti pune la dispozitie oferta de credite nebancare, pentru ca tu sa iti poti construi viitorul exact cum iti doresti!

Prin urmare, daca ai nevoie de un sprijin financiar, Provident te ajuta! Fie ca vorbim despre o oportunitate unica, pe care nu o poti refuza, dar ai nevoie si de banii necesari pentru investitii, fie despre o situatie care necesita un sprijin financiar, vino la Provident si alege credite nebancare in conditii avantajoase!

La Provident ai parte de seriozitate 100%, transparenta totala cand vine vorba de contracte, precum si intelegere fata de orice situatie! De asemenea, poti alege tu perioada de rambursare, in functie si de suma pe care o imprumuti, beneficiind astfel de mai multa libertate!Nu uita, insa, inainte de a solicita credite nebancare, este indicat sa iti faci din timp o strategie de rambursare a imprumutului, pentru a putea beneficia si pe viitor de avantajele unui credit Provident!

Ce trebuie sa faci? In primul rand, sa vedem care sunt conditiile minime de aplicare pentru credite nebancare. Astfel, este necesar sa faci dovada celor 18 ani deja impliniti, precum si a cetateniei romane si a adresei de domiciliu sau de resedinta pe teritoriul acestei tari.

Este nevoie sa faci si dovada unui venit lunar stabil de minim 300 de lei, sub forma unei adeverinte de salariu, a unei interogari ANAF sau chiar a talonului de pensie, in cazul seniorilor. De asemenea, este nevoie sa furnizezi si un numar de telefon valabil pentru a fi contactat.Asadar, intra pe site-ul Provident.ro, unde vei gasi un fomular de solicitare pentru credite nebancare. Completeaza cu atentie formularul, alegand si serviciile optionale pe care le doresti.

Spre exemplu, daca optezi pentru serviciul optional si auxiliar de gestionare la domiciliu a imprumutului, in cazul in care solicitarea ta pentru credite nebancare este aprobata, un reprezentant Provident te va vizita direct la domiciliu, indiferent de localitate, pentru a-ti inmana banii si pentru semnarea contractului.

Dupa aceea, la un interval regulat, acesta te va vizita pentru colectarea rambursului, dupa un orar stabilit de comun acord!

Alternativ, daca nu optezi pentru serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului, banii iti vor fi livrati prin serviciul standard Money Transfer, metoda prin care se va transfera si rambursul. Astfel, completeaza formularul de aplicare cu informatiile necesare, iar daca indeplinesti conditiile de eligibilitate, vei fi contactat in cel mai scurt timp de unul din reprezentantii Provident.

Ce avantaje aduce un imprumut Provident?

  • Sume intre 500 si 15.000 de Lei (la primul contract, suma maxima este in valoare de 10.000 de Lei);
  • Rate fixe saptamanale sau lunare;
  • Transparenta, flexibilitate si informatii clare despre costuri si conditii.

Astfel, daca vrei sa iti vezi planurile duse la bun sfarsit, opteaza pentru credite nebancare de la Provident! Investeste banii inteligent si bucura-te de roadele muncii tale impreuna cu cei dragi! Iar daca ai orice neclaritate sau ai nevoie de informatii, reprezentantii Provident iti stau oricand la dispozitie!