in 14-15 mai 2015, Clujul devine capitala vanzarilor. 200 de specialisti in vanzari sunt asteptati sa participe la unicul eveniment de profil din Transilvania in care ei vor avea ocazia sa faca knowledge sharing si sa afle cele mai recente trenduri in sales.

12 speakeri renumiti la nivel international si national le vor oferi participantilor informatii punctuale intr-o maniera interactiva. in total vor fi abordate peste 12 teme precum “Cresterea performantei in vanzari”, „Negociere si persuasiune” si „Vanzare prin telefon”.

Nu mai putin de 100 de companii sunt implicate in acest proiect. in cadrul conferintei vor fi prezenti antreprenori, asistenti in vanzari si manageri ai unor companii de profil care vor sa afle cum trebuie abordat acest domeniu in 2015.

Cluj Sale Conference se va desfasura in 14-15 mai 2015 la Hotel Golden Tulip Ana Dome.  Mai multe informatii despre aceste eveniment puteti afla de pe site-ul conferintei   www.clujsales.roEvenimentul face parte din portofoliul Libero Events.

Libero Events este o agentie de evenimente in domenii precum: turism, home&deco, comert online, medical si antreprenoriat. De asemenea, organizam si  targul de turism Touristica . Portofoliu nostru contine si conferintele: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, dar si workshopuri si seminarii.