Este foarte greu sa gasesti un curier care sa te ajute la transportul pachetelor in bune conditii. Datorita faptului ca sunt foarte multe firme, nu stii pe care sa o alegi si care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Sunt o multime de caracteristici la care trebuie sa fi atent atunci cand trimiti un colet sau cand transporti ceva mai mare. Coletele tale ajung in siguranta cu Zoom Curier!

Zoom Curier este o firma de curierat international Romania – Anglia ce se concentreaza doar pe calitate si siguranta pentru clienti. Pachetele pot fi trimise din tara in afara si viceversa, fiind in permanenta protejate pentru a ajunge in aceeasi stare ca atunci cand au fost trimise. In functie de greutatea coletului, pe site ai la dispozitie preturile pentru fiecare. In plus, poti apela si la mutari Anglia – Romania si retur.

Daca esti in cautare de curier Romania Anglia, Zoom Curier iti sta la dispozitie! Poti trimite orice colet, oricare ar fi dimensiunea acestuia. Livrarea este rapida, ai suport telefonic in permanenta si beneficiezi de o echipa cu experienta. Coletele tale vor ajunge in siguranta la destinatie, fara sa iti faci griji asupra starii lor.

Care sunt avantajele firmei de curierat?



Zoom Curier ofera clientilor fiabilitate, preturi convenabile si trimiterea simpla a pachetelor. Avantajele sale sunt serviciile disponibile pentru persoanele fizice sau juridice, colete trimise de orice dimensiune, cel mai mic pret si nu este necesara inregistrarea.

Pe site vei obtine toate informatiile de care ai nevoie pentru a trimite un colet. Economisirea timpului este un alt punct forte al firmei, avand la dispozitie detalii importante inainte de a trimite pachetul. Preocuparea la aceasta firma de curierat este ceea ce trimit clientii, nu cum o vor face.

Serviciul de mutari disponibil Anglia Romania sau Romania Anglia



Poate fi extrem de greu sa te muti dintr-o tara in alta si sa iei tot ce ai nevoie cu tine. Companiile aeriene nu permit bagajele foarte mari si o multime de lucruri sunt importante pentru clienti. Pentru a veni in ajutorul lor, Zoom Curier ofera serviciul de mutari. Transportul gospodariei tale poate fi dintr-un colt in altul al lumii cu un bun serviciu de curierat!

Site-ul zoomcurier.ro cuprinde toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ti transporta lucrurile dintr-o casa in alta. Este o munca dificila, insa toate coletele tale vor ajunge in siguranta la destinatie! Se va face o planificare avansata pentru intregul transport, tocmai pentru a beneficia de toate lucrurile in locul in care ai nevoie.

Alaturi de un consultant in mutari veti face o strategie asupra mutarii, strategie potrivita dimensiunii de incarcare, intervalului de timp si bugetului necesar. La final va fi furnizata o oferta detaliata de pret pentru ca lucrurile de care ai nevoie sa ajunga la destinatie.

Zoom Curier dispune de call center atat in Anglia, cat si in Romania. Pe site sunt afisate numerele de telefon la care poti suna pentru informatii. Poti alege de asemenea si adresa de e-mail contact@zoomcurier.ro.