Ati observat ca Mos Craciun si-a schimbat ochelarii? Priviti-l cu atentie si veti vedea! De ce a renuntat la vechea pereche, dupa atatia ani? S-a gandit si s-a tot gandit si a ajuns la concluzia ca are nevioie de niste ochelari care sa il protejeze cu adevarat, atat la condusul saniei, cat si la cititul scrisorilor pe care le primeste, mai nou, prin mail.

Nevoile sunt multe, iar Mosului ii trebuia o singura pereche de ochelari care sa le indeplineasca pe toate. O decizie dificila… Pentru a-si usura munca, Mosul cel intelept a urmat o serie de pasi simpli: a facut o lista a nevoilor, a cautat, cu ajutorul renilor, lentilele ideale, potrivite nevoilor sale, a ales ramele care i se potriveau si a pornit in aventura Craciunului din acest an.

 

Sa aruncam o privire asupra listei de dorinte a Mosului: • Ochelari pentru citit scrisori clasice
 • Ochelari pentru citit scrisori electronice
 • Ochelari pentru privit la distante mari, pentru a evita ciocnirea cu alte sanii
 • Ochelari pentru condus sania noaptea, cu protectie impotriva farurilor din sens opus
 • Ochelari care sa nu se zgarie usor, cand aluneca pe horn
 • Ochelari pe care sa nu stea picaturile de apa si fulgii
 • Ochelari care sa ma protejeze de lumina rece a beculetelor

+pentru vacanta, o pereche de ochelari de soare

 

Auzind dorinta Mosului, renii au inceput sa caute cu atentie informatii despre lentilele cele mai bune de pe piata. Au gasit lentile bune, dar niciunele nu indeplineau toate conditiile Mosului. Ba erau doar pentru distanta, ba nu aveau protectie pentru faruri, ba nu aveau protecvie UV si tot asa. Noroc ca auzise Rudolph un zvon, conform caruia Nikon produce si lentile de ochelari (Nikon Lenswear). Mosul are deja o camera foto Nikon de care este foarte multumit, asa ca a fost incantat sa afle ca poate sa se bucure de claritatea si precizia Nikon in fiecare zi.Mosul a cautat in lista partenerilor selectionati Nikon, a mers la cel mai apropiat, iar dupa un control i s-a recomandat perechea perfecta de ochelari!

2018-12-04 16_43_18-Parteneri Nikon - Nikon Lenswear Romania

Ochelarii mosului au:

 • Lentile progresive, astfel incat sa aiba asigurata vederea perfecta la orice distanta cu o singura pereche de ochelari. Nikon are un sortiment de lentile progresive in segmentul mediu-superior care garanteaza o performanta optica superioara, confort si aspect estetic deosebit. Mosul a ales lentilele Presio Power Infinite. Astfel, poate citi linistit scrisori clasice, urmarind in acelasi timp joaca renilor.
 • Mosului i-a fost recomandat tratamentul SeeCoat Blue UV, care protejeaza in cazul utilizarii intensive a dispozitivelor digitale (citit scrisori pe mail si mesaje pe telefon) sau al activitatilor indelungate in iluminat artificial cu lumina rece si LED (beculete, beculete).
 • Pentru condusul saniei noaptea, fara a fi deranjat de alte faruri, Mosul a putut opta pentru tratamentul Night Drive Boost.
 • Datorita materialelor de calitate superioara folosite de Nikon in producerea lentilelor, acestea nu permit zgarierea si nici depunerea picaturilor de apa pe suprafata lor, deci fulgii nu rezista in calea ochelarilor lui Mos Craciun!

nikon-banner

Pentru zilele cu soare si pentru vacanta de vara, Mosul si-a comandat si o pereche de ochelari de soare cu protectie UV, Nikon SunStyle. Acestia sunt special conceputi pentru a proteja ochii impotriva efectelor negative ale radiatiilor solare, asigurand in acelasi timp o vedere confortabila si mentinand sanatatea ochilor.

San Francisco, CA

De aceea si-a schimbat Mosul ochelarii si e mai fericit ca niciodata! Daca il vedeti, il puteti intreba!