Ai nevoie de un partener pentru algerea și dăruirea de cadouri cadouri elegante, calitative, personalizate, pentru partenerii de afaceri, angajați, clienți sau pentru persoanele dragi din viața ta? Echipa CadoulSpecial.ro este aici pentru tine.

Mereu cu atenția axată pe imagine, pe detalii, pe eleganță, pe calitate, dar și pe creativitate, cei de la CadoulSpecial.ro oferă o mare varietate de cadouri din care poți alege, indiferent de stilul pe care vrei să îl abordezi sau de bugetul pe care îl ai. Consultanții de aici te vor ajuta, totodată, cu orice informații, sfaturi sau idei ai nevoie, pentru că îți doresc ca atât tu, cât și destinatarii cadourilor tale să fie mulțumiți și fericiți.

Ei bine, supriza este cititorii și abonații Portal Management beneficiază de un extra discount de 7% la comenzile de cadouri de Crăciun, pe CadoulSpecial.ro. Indiferent că alegi să plasezi direct comanda online sau vrei să intri în contact cu consultanții dedicați, folosește codul SANTA7 și reducerea se va aplica automat.

Comandă acum sau contactează consultanții dedicați!De ce să alegi CadoulSpecial.ro ca partener pentru cadourile pe care vrei să le oferi? Iată aici câteva motive:

Livrarea rapidă

Rafinament & PremiumExperiență și expertiză

Varietate și colecții mereu noi

Produse private label

Produse unice in Romania

Ambalaje elegante realizate intern – design propriu

Stocuri permanente

Nu uita! Folosește codul SANTA7 în coșul de cumpărături de pe site sau în emailul dat consultanților și beneficiază de reducerea de 7% oferită exclusiv cititorilor și abonaților Portal Management.