Ai o terasa exterioara si cauti sisteme de acoperire si umbrire cu adevarat eficiente, astfel incat se te poti bucura de utilitatea ei pe tot parcursul anului? Nu gasesti o companie care sa iti ofere pergole de calitate premium la cele mai avantajoase preturi si montaj profeional?

Majoritatea deciziilor gresite sunt cauzate fie de impulsul de cumparare, fie de lipsa de informare. Tentoexpress.ro ofera transparenta si solutii optime, adaptate nevoilor tale.

Despre compania Tentoexpress

Compania Tentoexpress a fost infiintata in anul 1974, in Salonic, Grecia, o tara recunoscuta si apreciata pentru stilul sau arhitectural diversificat. Pentru ca nevoile clientilor reprezinta cel mai important aspect din activitatea desfasurata de Tentoexpress, dupa fabricare, pergolele sunt testate pentru ca mai apoi sa fie implementate doar cele mai calitative modele, la cel mai bun raport calitate-pret.Incepand cu anul 1985, TENTOexpress a demarat o cercetare asupra diferitelor tipuri de pergole, analizand procesul de montare al fiecarui model, versatilitatea, sistemul de ventilatie,  mentenanta dar si implementarea functiilor moderne ce pot facilita folosirea acestora. Una dintre cea mai importanta  functie este tehnologia.

Pergolele, prin definita  lor, sunt elemente de constructie  relativ simple, formate, in principal, dintr-un acoperis  ce  este amplasat pe mai multi stalpi. In  functie de preferintele fiecarei persone, aceastea pot fi: individuale, ce nu depind de existenta niciunei alte cladiri sau pergole atasate de o constructie.

Gama variata de sisteme pentru acoperirea si umbrirea spatiilor exterioareAvand drept obiectiv dezvoltarea companiei TENTOexpress si experienta vasta in domeniu, Tentoexpress a reusit sa ofere o viziune mai complexa asupra  tipurilor de pergole.

Pergolele clasice asa cum sugereaza si categoria lor, sunt pergole simple, ce nu dispun de niciun fel de tehnologie. Acestea pot avea doar scopul de a proteja utilizatorii de soare.

Pergolele moderne in comparatie cu cele clasice, pot avea o functionalitate mai mare si pot oferi mai mult confort. Sunt perfecte pentru crearea spatiului mult visat.

Acestea pot fi:

  • Pergole retractabile;
  • Pergole bioclimatice.

Pergolele retractabile https://tentoexpress.ro/pergole-retractabile/ au acoperisul ce se poate culisa, astfel incat sa poti benefia de o ventilatie naturala, cat si de un control asupra unghiului de patrundere a luminii. In functie de asteptarile fiecarei persoane, culisarea poate fi atat manuala, cat si electrica.

Un avantaj al pergolelor retractabile este faptul ca in comparatie cu copertinele retractabile ce au un material textil, subtire, care nu este 100%  impermeabil si are o structura mai putin definita, pergolele retractabile au o rezistenta si o perioada mai lunga de utilizare.

Pergolele bioclimatice au in structura lor diversi senzori pentru ploaie, lumina, acestia sunt foarte folositori in momentele in care apar intemperii. Acestea sunt dotate cu computere performante, ce vor actiona automat asupra sistemelor rotative sau de culisare.

Pergolele bioclimatice au lamele de aluminiu si sunt prevazute cu un sistem rotativ, ce se poate retrage oricand. Acest sistem iti permite sa dozezi cantitatea de lumina ce patrunde in spatiul de relaxare si sa adaptezi nivelul de acoperire, in functie de vremea de afara.

Fii selectiv atunci cand alegi compania de la care urmeaza sa achizitionezi pergole retractabile, astfel incat sa te poti  bucura de toate beneficiile pe care ti le ofera un astfel de sistem pentru umbrirea si acoperirea spatiilor deschise! Specialistii din cadrul companiei Tentoexpress iti ofera cele mai bune sfaturi cu privire la modelul de pergola potrivit nevoilor tale!