Agentia de marketing si publicitate The Markers Consult, partener Google, ofera un voucher in valoare de 450 lei pentru campaniile Google AdWords pentru firma ta.

The Markers Consult exista din anul 2013, atunci cand o mana de tineri entuziasti si talentati si-au unit fortele si au demarat un business. De atunci si pana in ziua de azi, acestia au reusit sa multumeasca peste 50 de companii. Aceste companii au apelat la ei fie pentru a-si crea un site, fie pentru publicitate online, pentru sfaturi sau pentru toate la un loc, in campanii integrate care au dat roade.

Echipa The Markers Consult este pregatita oricand sa te ajute sa iti ghidezi afacerea pe drumul spre succes si sa iti cresti vanzarile. Tot ce trebuie sa faci este sa ii contactezi, sa mergi la o intalnire cu ei si sa le detaliezi afacerea ta si scopul pe care il ai, alaturi de viziune si obiective. In functie de ceea ce le prezinti, iti ofera consultanta gratuita si se preocupa de a stabili o relatie umana si prietenoasa. Sunt niste oameni pe care te poti baza si care vor fi mereu acolo pentru tine. Sunt implicati 100% in ceea ce fac, pentru ca sunt pasionati si iubesc ceea ce fac.

Dedicati, pasionati de domeniu si mereu deschisi la nou, sunt intr-o continua invatare si perfectionare, deci poti sta linistit, afacerea ta va fi pe maini bune. Nu degeaba sunt profesionisti. Au pregatirea necesara si le plac mult provocarile.

Tot ce tine de promovare li se potriveste perfect, pentru ca sunt asi in domeniu. Poti apela la ei pentru marketing direct, marketing online, social media, content writing, audit website, campanii telesales si call center. Mai mult decat atat, poti sa ii contactezi pentru sfaturi legate de cum ti-ai putea imbunatati activitatea si creste totodata vanzarile.Acum e momentul sa ii contactezi pe cei de la The Markers Consult pentru a beneficia si tu de voucherul pentru campaniile AdWords. Ei sunt parteneri acreditati Google, deci campaniile tale sunt facute de profesionisti cu acte in regula.