“55% din comunicare este reprezentata de limbajul trupului. In astfel de situatii in care faci vanzari prin call-center, nu poti avea parte de un astfel de lux. Tocmai de aceea, cum te auzi devine crucial. Totul are legatura cu modul in care poti sa obtii atentia unei persoane. E important sa zambesti la capatul liniei, pentru ca oamenii pot auzi asta.“


Este doar unul dintre sfaturile oferite de catre Tony Morris, unul dintre cei mai apreciati specialisti in vanzari din Marea Britanie si este cunoscut a fi “doctorul vanzarilor”, care este speaker in cadrul conferintei de vanzari Cluj Sales Conference. Tony Morris are peste 18 ani experienta in vanzari, atat in mediile business to business, cat si in business-client. El a instruit si a fost coach pentru peste 3000 de specialisti in vanzari, manageri de vanzari si directori. El este considerat a fi unul dintre principalii experti in vanzari din Marea Britanie si a reusit sa aiba rezultate foarte bune impreuna cu clientii sai.

Trainingurile si prezentarile sale au reusit sa duca la un alt nivel cariera oamenilor de vanzari. In plus, Tony a reusit sa obtina o Diploma de Onoare in Business si Marketing de la Universitatea Metropolitana din Manchester, iar acum calatoreste in intreaga lume pentru a pregati specialisti in sales.

El si-a inceput cariera in cadrul Sitel, cel mai mare call centre de outsourcing, ca si cosultant telesales acolo unde a fost implicat in vanzarea de utilitati business to consumer. Timp de sase luni consecutive el a fost premiat ca omul de vanzari al lunii si a fost apoi promovat intr-un rol de trainer pentru a-i invata pe peste 100 de persoane cum sa vanda la telefon. Apoi Tony s-a mutat intr-un mediu de vanzari business to business de solutii de management pentru Capscan. In cei patru ani petrecuti in cadrul Capscan, cea mai mare tranzactie pe care a realizat-o a fost o comanda de 725,000 de lire sterline intr-un contract pe trei ani.A ales apoi antreprenoriatul, unde impreuna cu partenerul sau, Tony a pus bazele Sales Doctor, www.wedosalestraining.com, in mai 2006, ajungand inca din primul an la 56 de clienti si continua sa creasca de la un an la altul. In primii sapte ani a ajuns sa acumuleze peste 300 de clienti din 72 de domenii diferite, colaborand cu companii precum Oakley, Wren Kitchens & bedrooms, Polypipe si multi altii.

“Daca vreti sa invatati metode practice, reale tehnici de vanzare, atunci va garantez ca va ajut sa vindeti mai mult. Asa ca, nu ratati conferinta! “ este mesajul lui Tony Morris pentru cei care isi doresc sa participe la prima conferinta de vanzari din Transilvania.Alaturi de Tony Morris la Cluj Sales Conference vor mai participa manageri de vanzari ai unor companii de top din Romania precum: Toyota, Orange, Danone, The Markers, Avon, NN, Cristim, Ymens si nu numai.

Cluj Sales Conference se va desfasura in 14-15 mai 2015 la Hotel Golden Tulip Ana Dome. Mai multe informatii despre aceste eveniment puteti afla de pe site-ul conferintei: www.clujsales.ro

Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events.

Libero Events este o agentie de evenimente in domenii precum: turism, comera online si antreprenoriat. De asemenea, organizam si  targul de turism Touristica. Portofoliu nostru conaine si conferinaele: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Architecture Day, dar si workshopuri si seminarii.