Toamna lui 2022 anunță organizarea celui mai așteptat și cunoscut târg de tipar și semnalistică din Europa Centrală și de Est Print & Sign, în perioada 4-7 octombrie.

La ce să te aștepți?

Algernon, în cadrul Print&Sign, este pregătit să îți garanteze spectacol total. Anul acesta pregătim pentru clienții, colaboratorii și toți cei care lucrează în domeniul comunicării vizuale un stand interactiv, unde vor putea vedea cele mai noi materiale pentru producția publicitară lansate de către producătorii de renume, parteneri Algernon: ORAFOL, SISER, FOLEX, REFLECTIV etc.

Oamenii de publicitate, specialiștii în design interior, arhitecții, constructorii pot găsi noi soluții și noi idei de business, pentru că din secțiunea ORAFOL nu vor lipsi foliile pentru car wrapping, foliile pentru decorarea pereților, benzile dublu adezive, foliile colorate și cele pentru print digital.În secțiunea SISER vor fi prezentate materiale noi și modalități inedite de personalizare a materialelor textile, care permit specialiștilor din atelierele de producție publicitară, designerilor vestimentari dar și producătorilor din industria confecțiilor să răspundă creativ solicitărilor clienților lor.

Vrei să afli care sunt secretele unui colantări perfecte? Invitatul special Algernon – Manfred Hunold – va fi prezent pe toată durata expoziției, pentru a-ți dezvălui ghidul colantării „ca la carte” prin discuții și demonstrații practice.

COLANTORUL ANULUI 2022Algernon – liderul de 28 de ani în distribuția materialelor pentru producția publicitară – organizează din 2015 singurul concurs de colantări auto din România, anul acesta având loc ediția cu numărul 6.

”Colantorul Anului” este concursul cel mai așteptat în rândul colantorilor auto, deoarece participanții au ocazia de a-și demonstra măiestria alături de cei mai buni profesioniști din țară, în fața unui juriu internațional.

Te așteptăm în 5-6 octombrie, la standul Algernon din cadrul târgului PRINT&SIGN, București – incinta Romexpo – Pavilion B1, pentru a urmări live un super show!