Jocurile de cazino sunt prezente în oferta cazinourilor online într-un număr mare de variante. Indiferent dacă este vorba despre ruletă, blackjack sau poker, un jucător va putea să opteze întotdeauna pentru varianta care i se potriveşte cel mai bine.

Nu întotdeauna însă varianta care îţi place îţi va aduce şi câştigurile sperate. Dacă nu eşti un jucător foarte bun la cazino, rândurile următoare îţi propun o scurtă incursiune în aceste jocuri astfel încât să îţi îmbunătăţeşti şansele de reuşită.

Blackjack

Jocul de blackjack este foarte cunoscut și face parte din oferta celor mai buni operatori, inclusiv din oferta Magic Jackpot casino online ca de altfel al oricărui alt site de profil. Prezenţa lui se justifică prin modalitatea incitantă de joc dar şi prin strategiile care se pot aplica aici.

Din punct de vedere al şanselor de câştig, jocul de blackjack este cel mai ofertant joc de cazino pentru un jucător. Dacă se aplică o strategie bună de joc, jucătorii vor putea să scadă marginea de casă sub 1%, ceea ce le va mări substanţial şansele de câştig.Jocul în sine se bazează pe valoarea cărţilor, cea mai bună combinaţie în blackjack fiind cea care totalizează 21 de puncte. Cărţile cu figuri sunt valorificate cu 10 puncte şi sunt cele mai căutate de către jucători. O asemenea carte împreună cu cea de A formează temuta combinaţie de blackjack şi aduce de fiecare dată câştigul dorit. Dar chiar şi fără această combinaţie, jocul este unul extrem de antrenant şi presupune chiar aplicarea de strategii.

Pentru un cunoscător, numărarea cărţilor de blackjack nu mai este suficientă, în condiţiile în care pachetele de cărţi se distribuie electronic. Dar chiar şi aşa, se pot aplica strategii diverse, cum este Martingale sau şirul Fibonacci, de natură să îmbunătăţească şansă de câştig a jucătorilor.

Texas Hold’em

Varianta de poker american Texas Hold’em este fără îndoială cea mai populară varianta de poker printre jucători. Permite participarea unui număr mare de jucători la masa de joc şi are o dinamică de joc incitantă.Toţi jucătorii primesc câte 2 cărţi iniţiale cu ajutorul cărora pot forma combinaţiile ştiute din jocul de poker de bază. Pentru a se realiza aceste combinaţii, dealerul jocului va decarta pe masa de joc 5 cărţi comune în 3 faze distincte de joc.

Prima fază poartă numele de Floop şi presupune decartarea a 3 cărţi comune, următoarele 2 cărţi fiind distribuite în etapa de Turn şi River. Indiferent însă de faza de decartare, jucătorii vor putea să parieze de fiecare dată aşa cum doresc.

Sunt disponibile pariurile de tip Raise care presupun mărirea de miză, cele de Call sau chiar şi cel de tip Fold. În acest caz, cărţile se aruncă pe masa de joc de un jucător şi se renunţă la joc, pierzându-se în acest mod  banii pariaţi până în acel moment.

Craps

Jocul cu zaruri este unul unic în oferta cazinourilor online şi se găseşte pe un trend ascendent de popularitate. Cunoscut şi sub denumirea de Barbut, jocul se bazează pe rezultatul aruncării pe masa de joc a 2 zaruri.

Cel care face această acţiune este cunoscut sub numele de Aruncător şi pune efectiv în mişcare zarurile prin aruncarea lor pe masa de joc. Sunt posibile 36 de rezultate, suma obţinută de cele 2 zaruri fiind cuprinsă între 2 şi 12.

Toate pariurile care se pot depune în acest joc sunt dispuse pe masa de joc, aceeaşi masă de joc pe care se aruncă efectiv zarurile. Cel mai vehiculat pariu în jocul de Craps poartă numele de Pass Line şi presupune un rezultat de 7 sau 11.

În acest caz pariul este considerat câştigător şi este premiat cu o cotă de 2. În cazul în care se obţine un rezultat de 2, 3 sau 12, pariul este considerat pierzător şi poartă chiar denumirea jocului în sine, Craps.

Ruletă

Fără îndoială că jocul de ruletă este cel mai longeviv joc din istoria jocurilor de noroc. În acelaşi timp este şi un joc extrem de incitant care continuă să crească în popularitate şi în ziua de astăzi. Şi pentru că este atât de popular, jocul este prezent în oferta cazinourilor online sub o formă multiplă de variante.

Cea mai cunoscută şi accesată variantă este cea de ruletă europeană, care se face remarcată prin cele 37 de diviziuni dispuse pe roata ruletei. Se poate paria în acest fel pe cele 36 de numere de pe roată dar şi pe cel de 0, găsit în al 37-lea buzunar al ruletei.

Cel mai valoros pariu este cel pe un singur număr, caz în care un jucător norocos îşi va adjudeca o cotă de  36:1. Cu toate că este cel mai ridicat ca şi valoare, acest tip de pariu este şi cel mai greu de prins.

Cele mai căutate şi totodată cele mai probabil de prins sunt pariurile pe culoarea numerelor. Indiferent dacă se pariază pe culoarea negru sau roşu, aceste pariuri sunt purtătoare de cota 2. Acest lucru înseamnă că orice 10 lei pariat va aduce în caz de câştig aceeaşi sumă pariorului.

Baccarat

Cea mai cunoscută variantă a acestui joc este cunoscută sub numele de Punto Banco şi este prezentă în majoritatea cazinourilor online din ţară. Modul în care se joacă baccarat este unul simplu, ceea ce îl propulsează în topul celor mai accesate jocuri de cazino.

Valorile cărţilor primează şi în acest joc, însă de această dată cărţile cu „feţe” şi decarul valorează 0 puncte. Cea mai proastă mână în acest joc este cea în care un jucător face baccarat, adică totalizează o puncte.

La capătul opus, cea mai bună mână este cea în care se totalizează 9 puncte şi care garantează câştigul în acest joc. Pariurile care se pot depune în acest joc sunt cele pe jucător sau pe bancă, contribuind în acest fel la rapiditatea desfăşurării unei sesiuni de pariere.

Concluzie

Ca să devii un jucător bun de cazino, trebuie să încerci cât mai multe jocuri de masă cu putinţă. În final, indiferent la ce joc de masă te opreşti, va trebui să te distrezi la maxim şi să nu uiţi că te afli totuşi în faţa unui joc unde numai norocul dictează!