Gestionarea eficientă a bugetului personal și a finanțelor familiei reprezintă o prioritate. Pentru achiziționarea produselor și serviciilor de care ai nevoie în viața de zi cu zi, o soluție avantajoasă o reprezintă cardurile de cumpărături. Iată care sunt cele mai importante avantaje ale acestor instrumente de plată moderne, sigure și flexibile.

Comision zero pentru orice tranzacție în țară și în străinătate

Te-ai obișnuit să cumperi online, mergi în vacanțe prin toată lumea, ai un stil de viață modern, adaptat la noile tehnologii. Ce-ți aduce în plus un card de cumpărături este avantajul comisionului zero la tranzacții în magazine fizice sau pe internet, oriunde te-ai afla.

Beneficii la achiziționarea de produse și servicii

Un card de cumpărături nu este un simplu instrument de plată. Utilizarea lui îți aduce extra beneficii, de fiecare dată când achiziționezi produse și servicii aflate în campanii promoționale, perioade de oferte și discounturi.

Bonusuri în bani la efectuarea fiecărei tranzacții

Când utilizezi un card de cumpărături ai și bonusuri în bani la fiecare tranzacție. Este vorba despre un procent de până la 3% din valoarea produselor și serviciilor achiziționate. Această sumă se întoarce la tine în cont și aduni o rezervă suplimentară, pe care poți s-o folosești ulterior pentru mai mult shopping în magazinele preferate.Plată în rate fără dobândă pentru o gamă largă de produse și servicii

Un beneficiu important al cardurilor de cumpărături precum CardAvantaj sunt plățile în rate fără dobândă. Beneficiezi de aceste mod avantajos de achiziționare a produselor și serviciilor în rețeaua de magazine partenere ale băncii emitente. Cumperi când ai nevoie și returnezi banii eșalonat. Ai dobândă zero*, dacă achiți suma lunară de plată pe care ai stabilit-o la contractarea ratelor.

Posibilitate de shopping online și offline

Un card de cumpărături îți este util atât în magazine fizice, cât și la shopping online, pe marketplace-uri și alte site-uri de comerț electronic. Poți să-ți creezi propriul mix de produse și servicii, prin selectarea celor mai bune oferte. Plătești cu același card, indiferent de tipul de tranzacție, de locul în care te afli sau de valuta utilizată de retailerii respectivi.

Varietate largă de produse și servicii disponibile pentru achiziții prin carduri de cumpărături

Beneficiezi de mii de produse și servicii pe care poți să le achiziționezi cu ajutorul cardului de cumpărături: produse electronice și electrocasnice, articole IT&C, gadgeturi high-tech, materiale de construcții, piese de mobilier, decorațiuni și accesorii, produse alimentare, bijuterii, ceasuri, articole de modă, cosmetice, servicii la saloane de frumusețe, articole auto-moto și servicii de profil, echipament sportiv, excursii și vacanțe, mese la restaurante, cafenele sau baruri, servicii de sănătate, cultură și educație, servicii de consultanță.Proceduri simple și transparente de obținere a creditării pentru carduri de cumpărături

Cardul de cumpărături îți aduce avantaje nu doar la utilizarea lui, ci încă din momentul în care te decizi să-l achiziționezi. Beneficiezi de proceduri simple, poți să aplici online fără adeverință de venit și ți se aprobă rapid limita de credit, în conformitate cu nivelul veniturilor tale. Poți să utilizezi cardul de cumpărături de îndată ce-l primești, trebuie doar să-l validezi și să activezi opțiunea de shopping online.

Alege să plătești produsele și serviciile de care ai nevoie prin carduri de cumpărături, ca să te bucuri de avantajele unui shopping modern, rapid și eficient.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.