În Europa, fotbalul este de departe cel mai popular sport, așa că nu este de mirare că pariorii plasează pariuri pe fotbal. Din acest motiv, vrem să vă oferim câteva trucuri despre cum să plasați pariuri sportive.

Învățați noțiunile de bază și câteva strategii

În calitate de pariori, nu trebuie să vă hazardați când plasați pariuri. Cel mai bine este să învățați elementele de bază ale pariurilor. Asta include învățarea limbajului de pariere, diferitelor sisteme de pariere. De asemenea, trebuie să descoperiți ce înseamnă anumite rezultate și să țineți cont de diverse ponturi la pariuri.  Făcând acest lucru vă îndreptați spre succes. Ar trebui să știți ce este pariul arbitrar, să fiți capabili să explicați pariul de tip handicap, să vorbiți despre pariuri multiple cu risc scăzut, cum să utilizați bonusuri și pariuri gratuite.

Stabiliți un buget

În același mod în care vă creați bugetele pentru alte domenii ale vieții voastre, așa ar trebui să vă creați unul și pentru pariuri. Puteți seta un buget zilnic, săptămânal, lunar sau chiar sezonier. Acest lucru vă ajută să aflați ce bani vă puteți permite să pierdeți. Puteți împărți bugetul pe zile, în perioada în care bugetul vă permite. De exemplu, să zicem că aveți un buget lunar și există patru meciuri de ligă și două din campionate: adică șase runde de meci. Pur și simplu împărțiți bugetul la numărul de runde pentru a obține bugetul pentru fiecare rundă.

Creați-vă un plat legat de mize

După ce ați decis bugetul, următorul pas este stabilirea mizelor. O miză se referă pur și simplu la suma pariată la fiecare pariu, nu pariați mai mult de suma X, ceea ce reprezintă un procent foarte mic din bugetul vostru. Așadar, să spunem că bugetul vostru este de 500 € pe lună, procentul poate fi de maximum 1%, ceea ce înseamnă că nu cheltuiți mai mult de 5 € pentru niciunul dintre pariuri. Dacă aveți un buget și mize stabilite, vă veți asigura că nu vă veți urmări pierderile și nici nu   vă veți gândi la pariuri, deoarece știți că nu aveți o sursă de bani nesfârșită.Nu urmăriți toate sporturile

Puteți să vă uitați la multe sporturi, dar indicat este să urmăriți doar unul sau două cu atenție. Chiar dacă există multe opțiuni de pariere, cel mai bine este să pariați pe sporturile pe care le urmăriți efectiv. Chiar și într-un sport precum fotbalul, există multe ligi pe care le puteți urmări și pe care puteți paria. Prin urmare, ar fi cel mai bine să rămâneți la trei sau patru pe care să le urmăriți îndeaproape.

Nu fiți părtinitori

Susținerea unor anumite echipe dăunează pariurilor. Sunteți părtinitori în privința pariurilor plasate atunci când alegerile voastre sunt ghidate de emoții în loc de ceea ce se întâmplă pe teren. Acest aspect se poate manifesta în moduri diferite: sunteți părtinitori cu echipa favorită, cu vedeta preferată etc. De exemplu, este ușor să spunem că o echipă cu cinci înfrângeri consecutive va pierde următorul meci. Dar dacă echipa și-ar schimba managerul și un jucător foarte important s-ar întoarce după o accidentare? Acești factori ar putea ridica nivelul meciului. Alegeți întotdeauna rezultatele bazate pe un rezultat probabil. În termeni simpli, cercetați dincolo de statistici și încercați să vă dați seama când merită să plasați un pariu.

Alegeți case de pariuri de încredere

În prezent, pe piață există o mulțime de case de pariuri. Adevărul este că nu toate vă pot satisface nevoile, în timp ce unele nu sunt sigure. Din acest motiv, cel mai bine este să plasați pariuri la case de pariuri online ce au licență oferită de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc).De asemenea, este indicat să vă faceți cont la diverse case pariuri online, deoarece nu toate casele au aceleași oferte. Acest lucru vă permite să profitați de numeroasele recompense și promoții pe care le pun în joc.

Păstrați-vă calmul

Indiferent dacă câștigați sau pierdeți, este important să vă păstrați calmul și să respectați planul și bugetul. Este foarte ușor să vă lăsați duși de val când câștigați și în final să pierdeți totul.

Cheia prevenirii acestui lucru este menținerea calmului, luarea unei pauze și  reînceperea pariurilor cu mintea limpede. Nu vă lăsați influentați de ceea ce simțiți. Nu începeți să acționați irațional. Mențineți-vă bugetul și nu îl creșteți pentru a compensa pierderile. Mult succes vă dorim!